Invicibilii

27 Feb. 2012, 16:52 Pregătiri, amicale
Invicibilii

Turul de campionat nu a fost unul prolific pentru CS Otopeni, echipă cu pretenții în clasamentul ligii secunde. Selecția greșită din vară a dus la excluderea nu mai puțin de 9 jucători, Ene, Dragomir, Odoroabă, Voinea, Perde, Anghel, Lupu, Sin și Ursu fiind nevoiți să își caute echipe. Dacă ultimii trei au rămas tot pe scena eșalonului doi, în schimb ceilalți au ajuns în liga a treia, sau au rămas șomeri.

În dorința unui retur al revirimentului, CS Otopeni a realizat o campanie de transferuri spectaculoasă. Cei plecați au fost înlocuiți cu alte zece nume dar, de data aceasta, majoritatea de top pentru liga a doua. Astfel, sub comanda antrenorului Romică Bunică se pregătesc din această iarnă, Vătavu, Dumitrescu, Stoica, Pană, Șomodean, V.Alexandru, Ungureanu, Iliescu, Vasilescu și Ciolacu.

Lotul alb-albaștrilor a revenit la finalul săptămânii trecute din Antalya, după un stagiu de pregătire de 23 de zile. În întreaga perioadă de iarnă, CS Otopeni nu a pierdut nicio partidă amicală, echipa părând acum una omogenă și, din punct de vedere valoric, mult peste cea din tur.

Până la debutul returului, ilfovenii vor mai susține două meciuri de pregătire, unul dintre ele, la Pitești, în compania lui FC Argeș.

„Sunt mulțumit de parametrii la care a ajuns echipa în acest moment. M-au bucurat și rezultatele pozitive, deși pentru mine nu erau primordiale. Important este că, în urma atâtor schimbări, s-au închegat relațiile de joc” – Romică Bunică (antrenor CS Otopeni)

Articol scris de Raul MIHAI

27 Feb. 2012, 16:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă