Golgheterul Ligii secunde a semnat cu ACS Clinceni

Golgheterul Ligii secunde** a semnat cu ACS Clinceni

După nenumărate trialuri, care au început încă de la 1 iulie, echipa lui Bădoi își definitivează lotul. În urmă cu câteva zile, fosta ACS Buftea a profitat de perioada grea prin care trece CS Otopeni și l-a transferat pentru doi ani pe golgheterul eșalonului secund, Clement Pălimaru. Acesta va avea un salariu în jurul sumei de 2500 de euro.

„Este un jucător pe care noi ni l-am dorit foarte mult, a marcat multe goluri în sezonul trecut și sper să ne ajute să acumulăm puncte pentru a ne clasa cât mai sus în clasament.” a declarat Florentin Rădulescu pentru Liga2.ro.

Atacantul Clement Pălimaru, în vârstă de 27 de ani, a fost desemnat golgheterul Ligii    a II-a cu 18 goluri, la mare diferență de urmăritorii săi. Acesta a evoluat atât în Liga a II-a, cât și în prima ligă.

Echipa are o nouă conducere odată cu mutarea la Clinceni

Odată cu schimbarea numelui echipei din ACS Buftea în ACS Clinceni s-a schimbat și conducerea. Noul patron este Moroianu Constantin, proprietarul cafelei Fortuna, ce are o avere estimată la 17-18 milioane de euro.

ACS Clinceni nu a făcut doar achiziții, aceștia s-au despărțit de numeroși jucători.
Sosiri: Dorinel Popa, Emanuel Mbella, Alexandru David, Florin Sandu
Plecări: Marius Bâtfoi, Claudiu Codoban (FC Botoșani), Valentin Alexandru, Florentin Tudorache, Dragoș Plopeanu, Marco Muscă și Andrei Duca.

Echipa pentru care va evolua fostul atacant a celor de la CS Otopeni, Clement Pălimaru, a plecat astăzi în cantonament la Curtea de Argeș pentru nouă zile. Valentin Bădoi are la dispoziție un lot de 23 de jucători. În acestă perioadă de pregătire, ilfovenii vor disputa un meci amical cu CS Mioveni.

Articol scris de Lucica MĂ‚CREANU

Pe aceeași temă