Minerul Motru remizează cu FC Hunedoara și încheie anul 2015 invincibilă pe teren propriu

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 06 Dec. 2015, 17:00 Stiri

În ultima etapă din acest an a Ligii 3, a 15-a a Seria a IV-a, echipa gorjeană Minerul Motru a remizat, scor 0-0, pe Stadionul Minerul, cu FC Hunedoara. Partida de sâmbătă s-a desfășurat pe contre, iar nivelul jocului a fost peste cel al eșalonului terț, chiar dacă nu s-a marcat.

În pofida unor probleme financiare cu care se confruntă clubul, fotbaliștii Minerului au jucat cu ardoare în teren, fiind montanți de antrenorii Ion Alecu, Petre Gheorghe și Liviu Cojocaru. Astfel, Motru a reușit să încheie turul fără înfrângere pe propriul teren, cu un bilanț de două victorii și cinci remize.

Doar cei trei severineni din lot au marcat pe Stadionul Minerul

De precizat că toate cele cinci goluri marcate acasă în acest tur au fost izbutite de severinenii Claudiu Ghighilicea (2), Georgian Tobă (2) și Andrei Dicu (1). „Consider că am pierdut 2 puncte, pentru ca am dominat clar adversarul”, a spus, după jocul de sâmbătă, mijlocașul Georgian Tobă, fost prim-divizionar, la Unirea Urziceni, „U” Cluj și CS Turnu Severin.

„A fost un meci greu, s-a jucat pe contre, dar noi am fost superiori adversarului, drept dovadă numărul uriaș de situații de a marca, pe care din păcate nu am reușit să le fructificăm. Am avut și o bară. Numai ghinionul a făcut să nu luăm toate cele trei puncte puse în joc. Ne bucurăm că am încheiat cu bine, zic eu, acest tur de campionat. La fel ca în meciul cu Hunedoara, s-a văzut că practicăm un fotbal plăcut. Sperăm să continuăm în acest ritm, dar să luăm mai multe puncte în retur și să urcăm în clasament”, a declarat fundașul Iulian Iclănzan.

Astfel, Minerul Motru a încheiat turul pe locul 9, cu 18 puncte, zestre la care au contribuit: D. Bănică, C. Gorun –  Iclănzan, A. Dicu, Colareza, Schinteie, Nueleanu, Hanu, Gavrilescu, Stroe, Cerbu, Nicoloff, Tobă, Ghighilicea, Cruceru, Tudoran, Pruteanu și Vrîncuți.

De partea cealaltă, egala Minerului de sâmbătă, FC Hunedoara a încheiat turul pe locul 6, cu 23 de puncte. Lider în Seria a IV-a este ASU Politehnica Timișoara, cu 34 de puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Valentin PĂ‚TRU (Motru)

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 06 Dec. 2015, 17:00 Stiri
Pe aceeași temă