Liderul calcă totul în picioare! Chindia a trecut și de Vâlcea și își menține în continuare invincibilitatea

Marius ANGHEL 05 Sep. 2016, 14:12 Campionat
Liderul calcă totul în picioare!** Chindia a trecut și de Vâlcea și își menține în continuare invincibilitatea

Chindia a câștigat sâmbătă și cel de-al cincilea meci jucat în actuala ediție a Ligii a 2-a. Echipa antrenată de Nicolae Croitoru a spulberat-o pe CSM Râmnicu Vâlcea, 3-0 pe „Eugen Popescu” și i-a făcut fericiți pe cei peste 3.500 de fani care au venit la stadion.

Chindia a dominat ostilitățile din start: Cherchez (10), Ispas (17) și Neguț (23) au ratat deschiderea scorului. Honciu și-a adus echipa în avantaj cu cinci minute înainte de pauză, după o pasă de geniu a lui Liviu Mihai. Balanța s-a înclinat și mai mult în favoarea Chindiei la un sfert de oră după reluare: Vasile a văzut al doilea galben și și-a lăsat echipa în zece. Cherchez (71) a majorat avantajul și tot el a închis tabela (83), după acțiuni solide de atac ale gazdelor.

Chindia își ia revanșa pentru înfrângerea din noiembrie 2015, ultima suferită pe teren propriu în Liga a 2-a, și își continuă seria de forță începută la Timișoara, acum o lună.

3.500 de spectatori, respect între galerii

Tribuna I a stadionului „Eugen Popescu” a fost aproape plină la meciul cu Vâlcea, preluat în direct de două posturi tv de profil. Peste 3.500 de spectatori au asistat la jocul de la Târgoviște, printre care o galerie inimoasă a Chindiei și un grup mic de suporteri de la Vâlcea. După meci, ultrașii Chindiei și ai CSM-ului au pozat împreună!

Croitoru: „Nu visez la Liga 1, ci la meciul de la Suceava”

Jucătorii și antrenorii Chindiei au rămas cu picioarele pe pământ după a cincea victorie consecutivă în noul sezon. „Am jucat bine, e adevărat, e important că am câștigat toate punctele și că suntem acolo sus. Nu visez la Liga 1 deocamdată, ci la meciul de la Suceava, cu Foresta, care se anunță foarte dificil”, a vorbit tehnicianul Chindiei, Nicolae Croitoru, după 3-0 cu Vâlcea.

Programul Chindiei în etapele următoare:

E6: cu Foresta (d)
E7: cu Brăila (a)
E8: cu Reșița (d)

CHINDIA TÂRGOVIȘTE – CSM RÂMNICU VÂLCEA   3-0
Honciu ’40, Cherchez ’71, ’83

Meilă – Dr. Pătru (cpt.), Vătavu, Ispas, Martac – Parghel, Honciu, L. Mihai (Pencea ’76), Crinel Stoica (Nisipeanu ’72) – Cr. Neguț, Cherchez (Andr. Neagoe ’84)
Rezerve neutilizate: Aioani – Bg. Dinu, C. Dinu, Rosciugă
Antrenor: Nicolae Croitoru

Muțiu – Samson, Ct. Pîrvulescu (cpt.), I. Neag, D. Dumitrașcu – Oct. Vasile, Piscanu (I. Marian ’72), D. Stana (Ad. Cârstea ’76), Fl. Pîrvu – Ceapă (Ov. Mihai ’65), Bg. Geantă
Rezerve neutilizate: I. Teodorescu – Tars, Bg. Popescu, Bușu
Antrenor: Ionel Gane
Eliminat: Oct. Vasile ’60 (cumul de cartonașe galbene)

Stadion: „Eugen Popescu” (Târgoviște); Arbitru: Ionuț Coza (Cernica); Asistenți: Adrian Vornicu (Iași) și Ovidiu Arusoaiei (Piatra Neamț).

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: captură DIGIsport

Marius ANGHEL 05 Sep. 2016, 14:12 Campionat
Pe aceeași temă