Înfrângere în bezna Mioveniului

15 Jul. 2009, 12:38 Pregătiri, amicale
Înfrângere** în bezna Mioveniului

Gaz Metan CFR Craiova a pierdut cu 3-0 meciul amical susținut în compania divizionarei A Internațional Curtea de Argeș, marți seară, la Mioveni. Golurile au fost marcate de Chiricheș ’14, Răduț ’55, Frăsineanu ’65.
 

Prima repriză a jocului de la Mioveni, dintre Internațional Curtea de Argeș și Gaz Metan CFR Craiova, a fost echilibrată, diferența dintre cele două nou-promovate fiind vag sesizabilă. Șanse de gol au fost la ambele porți. Una singură fiind fructificată: de fundașul gazdelor Chiricheș, în urma unei lovituri de colț. Cea mai mare a găzarilor i-a aparținut lui Buzărnescu, care a fost la un pas să egaleze, numai că șutul său care se ducea în vinclu a fost parat spectaculos de fostul internațional Marius Popa.
 

În partea a doua, pe fondul multiplelor schimbări efectuate de antrenorul Cristian Boldici și a accidentării coordonatorului Nițu, formația craioveană a pierdut centrul terenului. Efectele s-au văzut și pe tabela de marcaj: Răduț pe contraatac și Frăsineanu, cu un eurogol, ducând scorul la 3-0. Repriza a doua a durat doar 37 de minute, asta pentru că instalația de nocturnă de pe stadionul Dacia din Mioveni a cedat la prima încercare de aprindere.
 

Oltenii mai au programate în această săptămână trei jocuri de verificare. Joi, de la ora 11:00, Gaz Metan CFR va întâlni FC Drobeta, la Vânju Mare. În weekend, trupa lui Boldici va juca două partide la Memorialul „Cristi Neamțu“ de la Ostroveni. În prima va întâlni Armata, iar în cea de-a doua Universitatea II sau Recolta Ostroveni.


Mihnea Ivan a debutat la Gaz

 

Antrenorul Cristian Boldici a început jocul de verificare cu o singură noutate în primul 11. Este vorba de mijlocașul de bandă stânga Mihnea Ivan, adus de la Alro Slatina. Mihnea are un CV bogat, el evoluând de-a lungul carierei la FC Național, Delta Tulcea, FC Baia Mare, Olimpia Satu Mare, dar și în străinătate: în Belgia la Gent (2002-2003) și în Elveția la Young Boys Berna (2003-2004).

 

„Mi-a plăcut cum s-a descurcat Ivan. S-a integrat în sistemul nostru de joc și cred că va fi un jucător util pentru sezonul dificil care ne așteaptă“, a spus Cristian Boldici.

 

În repriza a doua, pentru Gaz Metan CFR au jucat și Militaru, Mihăiță Gheorghe și Stanciu, jucători aflați în probe. 
 

 

Nițu a părăsit terenul într-un picior

 

Gaz Metan CFR nu a pierdut doar jocul cu Internațional, ci și pe Cătălin Nițu. La începutul reprizei secunde, coordonatorul adus de la Building Vânju Mare a fost faultat dur la mijlocul terenului și nu a mai putut continua jocul. Nițu a părăsit terenul într-un picior, având glezna umflată.
 

 

Frățică: „Noi am câștigat cu 3-0“

 

Gheorghe Frățică, președintele clubului Gaz Metan CFR, a spus la finalul jocului de la Mioveni: „O fi fost pe teren 3-0 pentru Internațional, dar, la masa verde a fost 3-0 pentru noi, pentru că nu a funcționat instalația de noctură. Dacă ar fi fost meci oficial, noi am fi câștigat azi. Oricum, nu ne-a interesat prea mult rezultatul, importantă a fost evoluția băieților, care nu a dezamăgit. Lasă, să pierdem noi în amicale, dar să câștigăm în oficiale“.
 

 

Boldici: „Am pierdut pe greșeli individuale care pot fi remediate“

 

Antrenorul Cristian Boldici nu s-a arătat îngrijorat de rezultatul partidei cu Internațional Curtea de Argeș.

 

„A fost un joc de pregătire în care ne-a interesat evoluția jucătorilor și nu scorul. De aceea am rulat aproape tot lotul. În repriza secundă am încercat jucătorii noi, aflați în probe. Golurile le-am primit pe greșeli individuale care pot fi remediate, dat fiind că suntem la începutul pregătirii. Puteam și noi să marcăm, dar nu a fost să fie. Per ansamblu, sunt mulțumit de cum s-au mișcat băieții astăzi“, a spus Cristian Boldici. 
 

 

Internațional Curtea de Argeș – Gaz Metan CFR    3-0 (1-0)
Au marcat: Chiricheș ’14, Răduț ’55, Frăsineanu ’65
Stadion: „Dacia“ (Mioveni), spectatori: 300

 

Internațional: M. Popa – Băcilă, Viera, Chiricheș, Neagu – E. Kone, Voiculeț, Răduț, Lazăr – Frăsineanu, Stoianof. Au mai jucat: Jianu, Matei, Vezan, Cl. Ionescu.

Antrenor: Ștefan Stoica

 

Gaz Metan CFR: Râmniceanu – Nicola, Feleagă, Crușoveanu, Preda – Mitroi, Rioșeanu, Nițu, M. Ivan – I. Ștefan, Buzărnescu. Au mai jucat: Vulpescu, Stanciu, Găman, Militaru, M. Gheorghe, Vârlan, Chivu, Lăpădat. Antrenor: Cristian Boldici

 

A arbitrat: Liviu Chiță

 

sursa: www.gazmetancfr.ro

foto: fcinternational.ro

15 Jul. 2009, 12:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă