Indiferent de numele pe care le va avea în lot, Mioveniul nu va vrea promovarea!

24 Aug. 2012, 13:34 Pregătiri, amicale
Indiferent de numele pe care le va avea în lot,** Mioveniul nu va vrea promovarea!

CS Mioveni este pe final cu pregătirea de vară, echipa fiind mult schimbată față de cea din ul­timul an. Administratorul delegat al echipei, Șer­ban Gheorghe, ne-a spus că principalul o­biectiv al galben-verzilor este construirea unei echipe puternice și, apoi, poate că este loc și de gânduri mai mari.

 – Care este obiectivul pentru actualul campionat?
– Obiectivul pentru noul se­zon este fără doar și poate con­struirea unei echipe puter­ni­ce și asta indiferent de cine va juca și ce jucători experi­men­tați vom avea în lot. Vrem să construim o echipă care să emită pretenții, dar să nu se fa­că de râs.

– De ce nu se încearcă mai mult?
– Nu se încearcă mai mult pentru că sunt 15 jucători noi în echipă, fotbaliști care nu au e­vo­luat împreună niciodată. Prin­tre ei foarte mulți tineri, că­ro­ra le trebuie timp să se omo­genizeze ca să și emită pre­ten­ții.

– Dar la anul?
– Important este să înceapă noul sezon, după care ne vom gândi și la următorul. Ne-am bucurat cu toții când am format echipa de anul trecut, însă lu­cru­rile nu au mers. Acum, cu lo­tul acesta întinerit, de ce să îți faci iluzii? Este mai bine să încerci să iei lucrurile pas cu pas, adică să construiești o e­chipă valoroasă, lucru pe care să-l dovedească pe parcurs. De-abia apoi te poți înscrie cu ea într-o altă luptă.

– Are Mioveniul lotul complet pentru obiectivul propus?
– Cum avem lotul, o vom ve­dea în primele meciuri ofi­ciale. Atunci vom arăta ce pu­tem și adevărata valoare a lo­tului.

– Cum a fost pregătirea de va­ră?
– … În primul rând lungă, dar a fost bună, și s-a făcut ce trebuia. Jucătorii și antrenorii spun că lucrurile au decurs des­tul de bi­ne, și cum ei sînt pionii pricipali, trebuie să le dăm crezare.

– Cum ar fi cu o nouă a­mâ­nare a debutului turului?
– Ar strica un pic planurile tu­turor. Un motiv important în a­ceastă eventuală decizie este și situația din țară, situa­ție de incertitudine economică și fi­nan­ciară.

Articol scris de Silviu Mihai

24 Aug. 2012, 13:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă