„Încercăm să ne adaptăm la condiții fiindcă nu ne așteaptă nimeni”

26 Feb. 2012, 16:11 Pregătiri, amicale

Prestația elevilor săi în amicalul cu Unirea Slobozia, câștigat cu 1-0, l-a mulțumit într-o oarecare măsură pe antrenorul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu. Acesta a precizat că important este și faptul că meciul s-a terminat fără jucători accidentați, având în vedere terenul acoperit cu zăpadă și gheață. Tehnicianul grupării din Crâng a mai adăugat că, indiferent de condiții, Gloria trebuie să fie pregătită cât mai bine pentru reluarea campionatului.

,,Ne bucurăm că am reușit să disputăm jocul și să-l terminăm fără sechele din punct de vedere medical. Suntem încă într-o perioadă dificilă din cauza vremii care nu ne ajută deloc dar încercăm să ne adaptăm la condiții, deoarece trebuie să fim pregătiți de start. Pe noi nu ne așteaptă nimeni. În acest joc m-a mulțumit faptul că echipa a avut disponibilitate la efort și a fost combativă. În general, băieții au fost preocupați de organizarea jocului în fazele de apărare și atac. Din păcate, pe unii jucători îi defavorizează starea terenului și-i menajez fiindcă este periculos și se accidentează. Le-am dat ocazia celor tineri să profite și au fost combativi dealtfel așa cum mă așteptam”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău.

Referitor la jucătorii aduși în aceasta iarnă, tehnicianul Mihai Ciobanu a spus că împreună cu ceilalți trebuie să confirme în campionat.

Articol și foto de Adi SOARE

26 Feb. 2012, 16:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă