Încă un italian în probe la FC Bihor

07 Feb. 2012, 21:10 Pregătiri, amicale
Încă un italian în probe** la FC Bihor

După portarul Mauro Boerchio, de care FC Bihor nu a fost impresionată, la Oradea a sosit un alt italian, fundașul dreapta Francesco Zanardini. Acesta a efectuat sâmbătă primul antrenament alături de roș-albaștrii și va rămâne în teste timp de o săptămână.

Chiar dacă a apucat să facă doar câteva antrenamente alături de noii săi colegi, Zanardini a avut numai cuvinte de laudă la adresa „roș-albaștrilor”: „Am găsit aici un grup bun, o echipă tânără și frumoasă. Trebuie să mai fac câteva antrenamente și să joc alături de ei, dar se vede că au calitate”.

Cât despre oraș, italianul spune că deja s-a acomodat cu Oradea. „Orășelul este frumos. De la început m-a făcut să mă simt ca acasă. E important și asta.”

Zanardi are 24 de ani și provine de la școala de fotbal a celor de la Brescia.

Naveta, arma anti-zăpadă

Naveta e arma cu care FC Bihor încearcă să dribleze zăpada care a acoperit arenele orădene. De câte ori le va permite vremea, roș-albaștrii vor face antrenamente pe baza de la Salonta. Tot de un teren sintetic, de această data cel de la stadionul „Iuliu Bodola”, vor beneficia și cât timp vor rămâne în Oradea.

Articol scris de Nicolae Mihalcea

Video: TVS Oradea

07 Feb. 2012, 21:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă