Petrolul are în probe un atacant italian care, de curând, a marcat în Europa League. La ultima sa echipă are cifre impresionante: 22 de goluri în 24 de meciuri

Petrolul are, începând de astăzi, un nou jucător la antrenamentele pe care le susține în stagiul de pregătire din Turcia. Un atacant italian care ultima dată a jucat în San Marino, la o echipă care la începutul lunii iulie a fost eliminată din Europa League, va fi testat de Flavius Stoican.

Italianul Andrea Compagno (23 de ani) a ajuns în cantonamentul „lupilor” ieri seară, iar în această dimineață a susținut primul antrenament în echipamentul galben-albastru. Cu o talie impresionantă, 1.94 metri, Compagno joacă pe postul de atacant central, și-a făcut junioratul la Palermo și, ulterior, la Catania și Torino, ca, apoi, să treacă pe la mai multe echipe italiene de eșalon inferior. În sezonul recent încheiat a jucat la Tre Fiori, ocupanta locului 3 în prima ligă din San Marino, pentru care a avut cifre impresionante: 22 de goluri marcate în 24 de meciuri. La Tre Fiori a jucat și în primul tur din Europa League, în urmă cu câteva săptămâni, când a marcat singurul gol al echipei sale în dubla cu feroezii de la KÍ Klaksvík (a jucat și în 1-5 în deplasare și 0-4 acasă).

Compagno va fi testat de către stafful Petrolului la antrenamentele din aceste zile și la cele două jocuri de verificare ce au mai rămas de disputat până la finele stagiului din Turcia. „Lupii” mai au de susținut două meciuri amicale, cu FK Ahal (19 iulie, ora 17:00) și FK Sumqayit (21 iulie, ora 17:00), ambele fiind programate să se dispute la Kizilkahamam.

Petrolul îi mai are în proble și pe străinii Fabio da Rocha Vieira, Willian Pozo-Venta și Derlis David Meza Colli.

Foto de la ședința de pregătire de azi dimineață:

Foto: Petrolul Ploiești

Pe aceeași temă