Honciu și Neguț i-au adus Chindiei victoria cu Metaloglobus. Croitoru s-a răzgândit în privința unuia dintre jucătorii puși pe lista neagră

Marius ANGHEL 20 Feb. 2017, 14:49 Pregătiri, amicale
Honciu și Neguț i-au adus Chindiei victoria cu Metaloglobus.** Croitoru s-a răzgândit în privința unuia dintre jucătorii puși pe lista neagră

Chindia Târgoviște a câștigat, sâmbătă, la București, cu 2-1, meciul amical cu Metaloglobus. Dâmbovițenii au trecut la limită de liderul Seriei a 2-a a Ligii 2 prin golurile lui Georgian Honciu și Cristian Neguț, ambele marcate pe final de reprize.

Golgheterul din amicale al Chindiei, Honciu, a punctat și în meciul cu Metaloglobus. Mijlocașul a înscris în ultimul minut al primei reprize, iar rezultatul final al testului a venit tot pe final, în minutul 81, de la Neguț. Bucureștenii au înscris golul de onoare în primul minut al prelungirilor, însă n-au mai avut forța să egaleze.

În jocul cu Metaloblobus a fost folosit și Ispas, jucător care inițial fusese pus pe lista de transferuri, însă acum staff-ul tehnic a decis să-l păstreze în lot și pentru partea a doua a sezonului Ligii 2. Altfel, la juniorul Robert Bloțu, venit de la ACS Șirineasa, s-a renunțat.

„Am făcut poate cel mai bun joc amical din această iarnă, cu atitudine, efort, angajament și o evoluție pozitivă. Ispas va rămâne, pentru că atitudinea lui din ultima perioadă a fost peste așteptări. Sper să meargă pe această linie a seriozității”, a spus, pentru Jurnal de Dâmbovița, antrenorul Chindiei, Nicolae Croitoru.

Chindia a evoluat în formula: Căbuz – Săftescu, C. Dinu, Ispas, Dumitrescu – Pencea, L. Mihai – Pătru, Honciu, Cr. Neguț – Nisipeanu. După pauză au intrat și: Meilă – Aioani, Martac, Parghel, Ioniță, Șerban și Cherchez.

În prima etapă a Ligii 2 din 2017, Chindia stă, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe ACS Berceni.

Marius ANGHEL 20 Feb. 2017, 14:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă