Goluri multe în amicalul dintre Bucovina și Rapid

01 Aug. 2012, 14:31 Pregătiri, amicale
Goluri multe în amicalul** dintre Bucovina și Rapid

Bucovina Rădăuți a obținut luni seară o victorie de moral, 4-3 în confruntarea amicală de pe teren propriu cu Rapid Suceava. Ovidiu Murariu a abordat prima parte a întâlnirii cu echipa a doua și acest lucru s-a cunoscut imediat pe tabela de marcaj. Fotbaliștii gazdă au început jocul mult mai montați și au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, scor 3-1, grație reușitelor semnate de Gugianu și Apostol (2), respectiv Sabie. Același Apostol a dus scorul la 4-1 în debutul părții secunde, după care „ceferiștii” au făcut eforturi să revină în meci odată cu intrarea pe teren a pieselor grele Bălan, Semeghin sau Negru. Nu au reușit însă să evite înfrângerea ci doar să limiteze proporțiile scorului, punctând de două ori pe final prin Negru și Șuleru.

„Echipa s-a comportat chiar bine la acest joc, chiar dacă am avut la un moment dat și 4 juniori în teren. Cred că suntem pe drumul cel bun și vom reuși să ne descurcăm decent la primul nostru sezon de Liga a III-a”, a declarat tehnicianul Bucovinei, Lucian Burlacu.

Bucovina Rădăuți a evoluat în alcătuirea Prutean – P. Ionesi, Breniuc, Duțică, Huțanu – Zaremba, Păsăilă, Stoian, Gugianu – Apostol, I. Ionesi. Pe parcursul jocului au mai intrat Bujdei, Galan, Tătar, Viu, Pleșca și Avram.

Rapid Suceava a jucat în formula Preda – P. Bosancu, Sava, Hrimiuc, Arotăriței – Costan, Nastasiu, Stănescu, Golofca – Luțac, Sabie. Au intrat: Pascal, Bălan, Semeghin, Velescu, Sumanariu, Șuleru, Duman, Negru și I. Plămadă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: Gazeta de Suceava

01 Aug. 2012, 14:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă