„Glorioșii” au executat primele comenzi date de „Vioară”

Marius ANGHEL 16 Jul. 2013, 12:44 Pregătiri, amicale

Revenit în această vară la cârma Gloriei Buzău, Viorel Ion și-a intrat în pâine, luni, odată cu reunirea lotului în vederea începerii pregătirilor pentru noua ediție de campionat.

La apelul lui ,,Vioară” au răspuns prezent 21 de jucători dintre care 12 au rămas din vechea gardă, iar restul provin de la CS Otopeni (Vlaicu, Marcu, G. Ion, Dăniță), CF Brăila (Cocârlă, Pușcașu, Voicu), Olimpia Râmnicu Sărat (Costel Toader) și Delta Tulcea (Cristi Stoicescu).

Pe lângă aceștia, conducerea clubului intenționează să mai transfere și alții pentru acoperirea posturilor deficitare, cum ar fi cele de atacant și fundaș.

,,Glorioșii” se vor pregăti acasă până pe 29 iulie după care își vor muta cartierul general la ,,Casa cu tei” din stațiunea Sărata Monteoru, unde echipa buzoiană obișnuia să efectueze cantonamentele și altădată când se afla sub comanda lui Viorel Ion.

Gloria Buzău urmează să dispute și mai multe meciuri de verificare, în discuție fiind și un turneu acasă cu Voluntari, Clinceni și Titu.

Alături de jucătorii menționați mai sus, la reunirea lotului au mai fost prezenți: Sîrbu, Chiriță (portari), Cucu, Vișan, Zanfir, Alexandru, Bobe, Rențea, Burlacu, Lungoci, Agache și Bârsănel.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 16 Jul. 2013, 12:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă