Gloria, victorie și cu Juventus

25 Jul. 2012, 20:18 Pregătiri, amicale

Gloria Buzău a disputat miercuri un nou meci de verificare încheiat tot cu o victorie. Echipa buzoiană a jucat pe teren propriu cu Juventus București reușind să se impună cu scorul de 2-0.

Gazdele au înscris primul gol prin Luiceanu (24), care a finalizat o acțiune ofensivă cu un șut din interiorul careului. Ceva mai târziu, formația din Crâng și-a dublat avantajul cu ajutorul lui Stoichițoiu (37), acesta reluând în propria poartă șutul-centrare al lui Olteanu.

La finalul partidei, antrenorul Gloriei Buzău, Ștefan Stoica, s-a declarat oarecum mulțumit de prestația echipei sale. ,,Astăzi a fost ceva mai bine și începe să îmi placă deoarece și băieții au înțeles ce le cer. Clar, că este foarte devreme să tragem concluzii, dar una peste alta, eu sunt mulțumit. Am jucat cu o echipă de același nivel și aceeași vârstă ca noi și am marcat de două ori, dar ne-am mai creat și alte 3-4 ocazii clare, iar adversarul nu știu dacă a reușit vreun șut pe poarta. Cu siguranță că mai avem totuși mult de lucrat la faza ofensivă unde aș vrea să fim puțin mai tăioși când trecem în jumătatea adversă.”, a concluzionat antrenorul.

Acesta a utilizat în meciul cu Juventus București următorul unsprezece: Sârbu – Cucu, Andrițoiu, Ștefănescu, Olteanu, Alexandru, Jercălău, Poenaru, Calu, Zăinescu, Luiceanu. Au mai jucat: Crăciun, Păun, Basamac și Frățilă.

Articol și foto de Adi SOARE

25 Jul. 2012, 20:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă