Gloria, victorie în zăpadă cu Unirea Slobozia

25 Feb. 2012, 23:03 Pregătiri, amicale

Echipa din Crâng și-a continuat sâmbătă seria amicalelor din această iarnă izbutind prima victorie. Aceasta a fost obținută cu scorul de 1-0 în fața Unirii Slobozia, la capătul unui meci disputat la Buzău pe un teren unde jucătorii celor două formații au luptat din greu cu zăpada și gheața.

Prima mare ocazie de gol a aparținut Gloriei Buzău când la o lovitură liberă executată de veteranul Horovei, mingea reluată cu capul de noua achiziție, Martinescu (30) o ocolit cu puțin ținta. Oaspeții au replicat prin Gheorghe (’41), însă intervenția goalkeeperului Zdrîncă a făcut ca scorul să rămână în ton cu zăpada. Mult mai insistenți în atac, buzoienii ,,au spart gheața” în repriza secundă după ce una dintre acțiuni s-a soldat cu un penalty, transformat însă cu emoții de Stroe (68). Gazdele și-au mai trecut în cont câteva ocazii rămase însă fără rezultat obținând astfel o victorie la limită.

Gloria Buzău a început această partida în următoarea formulă: Zdrîncă – Cucu, Murdărea, Nițor, Olteanu, Alexandru, Jercălău, Horovei, Corcoveanu, Martinescu, Luiceanu. În repriza secundă au mai jucat: Sîrbu, Andrițoiu, Stroe, Tudor, Ursu, Iordache, Păun.

Echipa buzoiană va disputa un nou meci de verificare marți urmând să întâlnească tot pe stadionul ,,Cornel Negoescu”, CSM Focșani.

Articol și foto de Adi SOARE

25 Feb. 2012, 23:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă