Gloria, victorie în fața Voinței Ciorani

Mihai Andries 14 Feb. 2013, 08:43 Pregătiri, amicale

Echipa din Crîng a disputat miercuri, un nou meci de verificare, la finalul căruia și-a trecut în cont victoria. De această dată, adversară a fost gruparea din liga a V-a prahoveană, Voința Ciorani, în fața căreia Gloria Buzău s-a impus la limită, scor 1-0. Unicul gol al partidei, găzduită de stadionul „Cornel Negoescu” a fost marcat de Alexandru (40) care a finalizat o acțiune ofensivă, cu un șut din șase metri.

Gazdele și-au mai creat și alte ocazii însă formația oaspete având în teren câțiva jucători experimentați, care au evoluat și în eșaloanele superioare, a dat o replică destul de bună și astfel scorul a rămas cel stabilit în prima repriză.

„Jocul, ultimul din perioada de pregătire centralizată a fost unul util și mă declar mulțumit de atitudinea jucătorilor. Bineînțeles că oboseala acumulată în cantonament și-a pus amprenta asupra evoluției noastre însă, fiind pe final cu acumulările fizice, este normal să se întâmple așa. Cred că trebuie să lucrăm mult atât în faza de apărare, cât și în cea ofensivă, în special la finalizare deoarece ne-am creat și astăzi (n.r.miercuri) câteva ocazii de gol, dar din păcate nu am reușit să fructificăm decât una”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Marian Roșu.

Echipa din Crâng a evoluat în următoarea formulă: Sîrbu – Cucu, Vișan, Agache, Zanfir, Alexandru, Roman, Rențea, Burlacu, Lungoci, M. Gheorghe. Au mai jucat: Fenny, Chiriță, Păun, Luiceanu, Bobe, Manea, Chelaru, Percă, Andrițoiu, Amet, Ștefănescu

Artiool și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 14 Feb. 2013, 08:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă