Gloria pierde pe toate planurile!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Jan. 2014, 14:49 Actualizat: 21 Jan. 2014, 14:50 Pregătiri, amicale
Gloria pierde pe toate planurile!

Gruparea din Govândari a rămas fără o importantă sursă de finanțare odată cu mutarea pieței de vechituri de pe terenul de zgură, dar a suferit pierderi în această iarnă și la nivelul lotului de jucători și al staffului tehnic.

Alb-albaștrii s-au reunit ieri la baza proprie pentru a-și relua pregătirile sub comanda lui Dan Boltașiu. Consilierul tehnic, Ciprian Urican, a abandonat proiectul de la Gloria, preferând să pună umărul la promovarea Clinceniului, acolo unde în momentul de față există alte posibilități și obiective mult mai îndrăznețe decât la Reșița. „Proiectul nostru se desfășoară normal. Sperăm să ducem la bun sfârșit proiectul și să ne bucurăm la finele campionatului de rămânerea în Liga a III-a cu acești copii, jucători tineri, care în viitor sper să facă față la un nivel mult mai ridicat. Din păcate, Ciprian Urican, directorul tehnic, a plecat către alte zări, a plecat la Clinceni, la o echipă cu pretenții, o echipă ce își dorește promovarea pe prima scenă fotbalistică a României. Pe această cale vreau să îi mulțumesc domnului Urican pentru suflul și mentalitatea ce le-a adus la club”, a declarat Gabi Stănucă, președintele secției de fotbal de la Gloria.

Vin juniori de la Motru!

La reunire au absentat mai mulți jucători, de unii dintre aceștia fiind sigură despărțirea. Darius Haidău a plecat la FC Caransebeș pentru a forța cu gugulanii promovarea în liga secundă. „Gabriel Vârdaru, cel care a jucat la Chiajna acum doi ani, și-a manifestat dorința de a se întoarce, iar Adrian Ciutură, un jucător talentat, a plecat în Germania. Vor veni câțiva jucători tineri, de perspectivă, sperăm să vină câțiva juniori din Valea Domanului, deoarece colaborarea cu Valea Domanului există, nu s-a încheiat. De asemenea, vor veni patru jucători de la Minerul Motru, jucători ce au terminat junioratul la Motru și vor veni aici în pregătiri”, a mai spus Stănucă.

Antrenorul Boltașiu așteaptă completarea lotului pentru ca echipa să aibă o a doua parte a campionatului cât mai reușită. „Sperăm să fie un retur de bun augur, să câștigăm în experiență. Lotul este încă în formare, nu au venit toți băieții și sunt probleme medicale, dar vom completa cu băieți din județ și așteptăm un retur de calitate. Au plecat câțiva jucători, dar vom completa cu alți tineri din Caraș-Severin. Domnul Urican a plecat la Clinceni, a adus un suflu nou la echipă și vom păstra toate lucrurile pozitive pe care dânsul le-a lăsat la club. Vreau să demonstrăm că am crescut în valoare”, a spus Dan Boltașiu.

După reacomodarea la efort, jucătorii Gloriei ar putea merge într-un cantonament centralizat. În cazul în care situația financiară nu o va permite, se vor pregăti la baza proprie, unde există condițiile pregătirii unui minicantonament.

Sursa: Express de Banat

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Jan. 2014, 14:49 Actualizat: 21 Jan. 2014, 14:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă