La Gloria Reșița conducătorul pleacă, până la urmă, înaintea antrenorului

Mihai Andries 27 Mar. 2014, 14:34 Stiri
La Gloria Reșița conducătorul pleacă,** până la urmă, înaintea antrenorului

Echipa din Govândari, care evoluează în acest sezon în Liga a III-a pe locul lui AFCM Reșița, rămâne fără președinte. Gabriel Stănucă spune că își va depune demisia, dezamăgit de ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Recent, Gloria a fost anunțată că nu va beneficia de sprijinul autorităților locale până nu se rezolvă problema legală legată de baza sportivă iar parteneriatul cu trupa de Liga a II-a, Metalul, decurge greoi.

În ultimele sezoane, deși a evoluat la un nivel inferior, echipa de tradiție alb-albastră a Reșiței a început un proiect dedicat tinerilor. Totodată Gloria și-a schimbat fața și în limitele posibilităților clubul s-a autogospodărit în mod lăudabil. Totuși, ultimele evenimente l-au împins pe președintele Gabriel Stănucă (foto, dreapta) spre demisie. „Încă nu mi-am depus oficial demisia. Eu atât am putut să fac în acești trei ani de zile. Am adus copii la fotbal, s-au creat condiții și au fost aduși antrenori specializați în club. S-a realizat ceva ce la Gloria nu a fost de ani de zile. Se pare că am creat o presiune pe cei din Valea Domanului, au preferat să rămână singuri… Poate eu nu sunt pregătit pentru fotbalul acesta, sau fotbalul nu e pregătit pentru mine, nu știu”, ne-a spus Stănucă.

Președintele Gloriei s-a arătat iritat și de incidentul cu Dănuț Boltașiu, pe care l-a îndepărtat de la conducerea primei echipe. Motivul oficial a fost că acesta nu deține licența necesară, astfel a fost avansat în funcție, de la juniori, cel care oricum în acte figura ca „principal”, Robert Nosal. Boltașiu declara după decizie că a fost pedepsit pentru că și-a permis să-i dea lecții de engleză fiului conducătorului. „Am făcut un compromis cu Dan Boltașiu până când începea cursurile pentru licența A”, a precizat Gabriel Stănucă. Între timp Boltașiu a fost readus la prima echipă, ca „secund”, iar președintele clubului e cel care părăsește corabia. „Mi-aș fi dorit mai mult sprijin, nu ajutor”, a conchis Stănucă. Astel, în continuare de destinele trupei din Govândari, care nu are o situație financiară prea fericită, se va ocupa președintele CA, Pavel Aghescu.

Sursa: Sport9

Mihai Andries 27 Mar. 2014, 14:34 Stiri
Pe aceeași temă