Gloria, lăsată în ofsaid! Proiectul de revigorare a fotbalului reșițean are șanse mici de reușită

Marius ANGHEL 09 Jan. 2014, 16:18 Stiri
Gloria, lăsată în ofsaid!** Proiectul de revigorare a fotbalului reșițean are șanse mici de reușită

Alb-albaștrii își reiau pregătirile mai târziu cu o săptămână decât majoritatea echipelor de Liga a III-a și asta, pentru că oficialii clubului caută în continuare soluții pentru redresarea situației financiare.

Parteneriatul încheiat în vară cu clubul din Valea Domanului nu a adus, cel puțin deocamdată, prea multe avantaje grupării din Govândari. Ba dimpotrivă, am putea spune, deoarece Gloria se vede pusă în situația de a pierde mai mulți jucători în această iarnă, sătui să aștepte vremuri mai bune.

Mutarea pieței de vechituri de pe terenul de zgură a redus semnificativ bugetul alb-albaștrilor, iar Consiliul Local Reșița nu a compensat acest deficit. În anturajul echipei se vorbește despre plecarea mai multor jucători, dar sunt zvonuri legate și de demisiile președintelui Gabi Stănucă și a consilierului tehnic Ciprian Urican. Primul dintre ei a confirmat pentru expressdebanat.ro că situația este destul de complicată la Gloria. „Situația e incertă deocamdată. Incertitudinea e legată de problemele financiare, de nerespectarea protocolului verbal încheiat între Gloria și cei de sus. Ne-ar trebui multe pentru un mers încet, dar sănătos. Deocamdată așteptăm ziua de luni, poate până atunci stăm de vorbă și cu domnul primar. Prea multe detalii nu sunt la ora asta”, a declarat Stănucă.

Gloria se va reuni în 19 ianuarie, la ora 10. După reacomodarea la efort, mai departe „rămâne de văzut”, după cum a spus președintele Stănucă. „Cu siguranță, vor mai veni jucători, dar la fel de sigur e că vor mai și pleca. Mă bucur în schimb pentru grupa de 2003, care participă în 7-9 februarie la unul din cele mai mari turnee din România la nivelul copiilor, la Brașov”, a mai spus oficialul Gloriei.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 09 Jan. 2014, 16:18 Stiri
Pe aceeași temă