Gloria lui Roșu, „tăvălită” în Crâng de Unirea Slobozia

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 15:47 Pregătiri, amicale

Gloria Buzău a suferit o înfrângere usturătoare în primul meci de verificare disputat după revenirea din stagiul de pregătire centralizat de la Poiana Pinului. Formația antrenată de Marian Roșu a întâlnit miercuri, pe teren propriu, pe Unirea Slobozia, în fața căreia a pierdut cu 1-5 după ce la pauză conducea cu 1-0. Partida s-a desfășurat în cadrul celei de a șaptea ediții a Memorialului „Cornel Negoescu”, iar golul buzoienilor a fost marcat de noua achiziție, M. Gheorghe (17), care a reluat cu capul din apropiere mingea respinsă de portar.

Repriza secundă a aparținut însă oaspeților, aceștia restabilind egalitatea prin Macare (49) cu un șut din șase metri, iar după doar câteva minute a preluat conducerea și s-a distanțat grație golurilor reușite de Ivașcă (56;62), ambele din lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri.

Echipa din Slobozia nu s-a oprit însă aici și a mai marcat de două ori prin Macare (75), șut plasat din interiorul careului și fostul dinamovist Mihalcea (79), care și-a trecut în cont un gol de generic închizând astfel tabela de marcaj.

Gloria Buzău: Sârbu – Cucu, Bârsănel, Agache, Zanfir, Fl. Alexandru, Rențea, M. Gheorghe, Burlacu, Bobe, Chelaru. Au mai jucat: Fenny, Ștefănescu, Andrițoiu, Vișan, Basamac, Percă, Roman, Jercălău, Luiceanu, Lungu.

Unirea Slobozia: Oprea – Negrea, Soare, Lorincz, Toma, L. Mihai, Matei, V. Gheorghe, Gherghiu, Mihalcea, D. Gheorghe. Au mai jucat: Baruch, Stan, Florea, Ivașcă, Roșu, Jianu.

Articol și foto de Adi SOARE 
 

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 15:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă