Gloria, învinsă acasă de CF Brăila

Echipa lui „Vioară” a încheiat cu o înfrângere primul amical disputat în fața propriilor suporteri. Vineri, Gloria Buzău a întâlnit pe CF Brăila în fața căreia a cedat cu scorul de 2-3, după ce la pauză tabela de marcaj indica avantaj în favoarea sa. De altfel, gazdele au dominat repriza întâi reușind să își creeze câteva situații clare la poarta brăilenilor și au
fructificat două dintre ele.

Primul gol al partidei a fost înscris de noua achiziție, Pîrvu (9), care cu un șut din alunecare de la 12 metri a finalizat o acțiune ofensivă. Oaspeții au restabilit egalitatea în urma unei lovituri libere executată de Necoară (21), mingea fiind deviată în poartă de unul dintre jucătorii adverși. Cu doar câteva minute înainte de intrarea la cabine,formația din Crâng a preluat din nou conducerea pe tabelă, de această dată grație lui Pantelie (41),al cărui șut din interiorul careului s-a oprit în plasa porții.

După pauză,însă,brăilenii au izbutit să întoarcă rezultatul cu golurile marcate de Nicoliță (54, 65), acesta taxând mai întâi o greșeală a fundașilor buzoieni, iar apoi, de la numai trei metri a trimis în poartă o minge revenită din bară la șutul lui Nicolescu.

Antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion a început meciul cu următorul unsprezece: Stoicescu – Dumitrescu, Bîrsănel, Amet, G. Ghiță – Marcu, Pușcașu – N. Popescu, L. Pîrvu, Burlacu – Pantelie. Pe parcurs au mai jucat: Sîrbu, Agache, Voicu, Damaschin, Ghinea, Săceanu, Bobe, Iordache.

De partea cealaltă, Alin Pânzaru a folosit în prima repriză următoarea formulă de echipă: Leu (min. 30 Mitrea) – Spiridon, Olenic, Necoară, Ghiocel – Spătaru, Ndigwe, Frunză, G. Iordache – S. Nicoliță, Francis Agbleta. În partea a doua a jocului au evoluat: Mitrea (min. 60 Comănescu) – M. Dima, L. Ivan, Ghiocel, C. Stănciulescu – Spătaru, Nicolescu, Marcel Gheorghe, Alin Radu – Nicoliță, Berbece.

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă