Gloria, învingătoare în amicalul cu Voința Lanurile: „Cel mai mult m-a mulțumit atitudinea jucătorilor”

Gloria Buzău și-a continuat, miercuri, seria meciurilor de verificare, întâlnind pe teren propriu echipa de Liga a IV-a, Voința Lanurile, una dintre principalele favorite la câștigarea campionatului. Gruparea din Crâng s-a impus cu scorul de 4-1(2-0), golurile buzoienilor fiind marcate de Dumitrescu (22), Pantelie (41; 59 – pen.) și Bălan (84). Oaspeții au punctat prin Feraru (90).

Antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion, nu i-a putut folosi nici în această partidă pe fundașii Vlaicu și Dăniță, ambii accidentați, dar speră în recuperarea lor până la ora jocului din prima etapă cu ASC Bacău.

,,A fost un test util, deoarece Voința Lanurile este una dintre echipele bune la nivelului campionatului județean, dovedindu-se o adversară destul de arțăgoasă și ambițioasă. În partida de astăzi (n.r. miercuri), cel mai mult m-a mulțumit atitudinea jucătorilor, deoarece atunci când joci cu o echipă mică poți să mergi pe teren și să faci figurație, ceea ce la noi nu a fost cazul. Nu am ținut morțiș să câștigăm la o diferență de scor mare fiindcă altfel nu mai făceam două antrenamente fizice cu o zi înainte”, a declarat tehnicianul echipei din Crâng, Viorel Ion.

Gloria Buzău: Stoicescu – Amet, Bârsănel, Ghiță, Dumitrescu, Marcu, Popescu, Pârvu, Burlacu, Pantelie, Iordache
Rezerve: Gherasim, Bobe, Voicu, Ghinea, Damaschin, Bălan, Ioniță
Antrenor: Viorel Ion

Voința Lanurile: Sava – Toader, Sârbescu, I. Mânăilă, Nae, G. Lupașcu, Ignat, Mihălcescu, Roșca, M. Mânăilă, Feraru
Rezerve: Avram, Ilie, Sandu, Poterașu, Rizea, Alecu
Antrenor: Costică Roșca

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă