Gloria Buzău și Unirea Târlungeni au remizat amical

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 12:09 Pregătiri, amicale

Ultimul meci de verificare susținut de Gloria Buzău a coincis cu o remiză. Vineri, echipa din Crâng a jucat pe teren propriu împotriva liderului seriei a VI-a (C6), Unirea Tărlungeni, partida încheindu-se cu scorul de 1-1.

Cei care au marcat primii au fost buzoienii, iar asta s-a întâmplat în minutul 36, când Burlacu a fructificat cu un șut din careu pasa lui Bobe. Oaspeții au izbutit egalarea în repriza secundă grație lui Pricop (61), acesta transformând o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. După aceea, atât gazele, cât și oaspeții, și-au mai creat câteva situații de gol, însă nu au fructificat niciuna și asfel meciul s-a încheiat nedecis.

 Gloria Buzău: Sârbu – Cucu, Bârsănel, Agache, Zamfir, Rențea, Fl. Alexandru, M. Gheorghe, Bobe, Burlacu, Lungoci. Au mai intrat: Roman, Jercălău, Chelaru, Percă

Unirea Târlungeni: Iacob – Toderașcu, Potecu, Tatarciuc, Dobrea, Brusan, Cristea, Iaru, Pricop, Postolache, Liță. Au mai jucat: Darabănț, Vlăsceanu, Popa, Mihalache, Crețulescu, Balint, Airinei

Roșu: „Stăm destul de bine din toate punctele de vedere”

După ultimul amical, antrenorul Gloriei Buzău, Marian Roșu, s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale. Tehnicianul a precizat că primul unsprezece folosit în partida cu Unirea Târlungeni va fi cel cu care urmează să abordeze și returul campionatului.

,,Cred că astăzi (n.r. vineri) am făcut un joc foarte bun mai ales că am avut în față o adversară puternică și care a jucat agresiv. Din păcate continuăm să facem niște greșeli copilărești care la un moment dat ne-au costat, însă, per ansamblu, sunt mulțumit de jocul echipei. Am avut un ritm bun, iar toți jucătorii au respectat în mare ceea ce le-am cerut și pot spune că acum stăm destul de bine din toate puncte de vedere”, a declarat Roșu.

Echipa din Crâng a susținut zece partide de verificare și a înregistrat două victorii, tot atâtea remize și șase înfrângeri.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 12:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă