Gloria Buzău joacă în nocturnă cu ACSM Câmpina

Mihai Andries 10 Aug. 2013, 10:57 Pregătiri, amicale
Gloria Buzău joacă** în nocturnă cu ACSM Câmpina

Echipa lui Viorel Ion are planuri mari pentru noul sezon al Ligii a II-a, însă până la îndeplinirea acestora mai este mult de muncă. Programul de pregătire al buzoienilor continuă azi cu un amical în nocturnă, care va începe de la ora 20, pe stadionul Gloria și îi va ca invitați pe prahovenii de la ACSM Câmpina.

Gloria abordează acest meci cu un moral ridicat după succesul de la mijlocul acestei săptămâni, când a învins cu 5-0 (3-0) pe Sporting Liești. Noul venit Muscalu a fost eroul primelor două goluri, după ce în minutul 26 a șutat din 7 metri după o acțiune a lui Burlacu, iar în minutul 35 a executat o lovitură liberă, iar Pușcașu a reluat cu capul în poartă de la 10 metri.
Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 41 de Lungoci, care a finalizat o acțiune de atac cu un șut de la marginea careului.

În repriza secundă s-a mai marcat de două ori, primul la cuvânt înscriindu-se Verdeș (50) cu un șut din apropiere. Bobe a stabilit scorul final al meciului în minutul 75, cu un șut plasat din interiorul careului.

Viorel Ion a abordat meciul cu Stoicescu – Fl. Alexandru, Diego, Felipe, Zamfir – Zăinescu, Marcu, Pușcașu, Muscalu – Burlacu, Lungoci. Au mai jucat: Sîrbu – Cucu, Vlaicu, Dăniță, Agache – Voicu, Marcu (60 Mălăescu), Bobe, Cocîrlă – Vinicius, Verdeș.

Pentru Sporting Liești au evoluat: Crihană – Postolea, Petrea, Bozian, Matei, Dragoș Voicu, Daniel Voicu, Lovin, Adamache, Ancerenco, Stoica. Au mai evoluat: Vasiliu (ieșit acidentat după numai un minut de joc), Bahnașu, Scutaru, Vireu, Dorojan. 
 
 

 

Articol scris de Adi SOARE

 

Mihai Andries 10 Aug. 2013, 10:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă