Gloria a urcat la Brașov! 25 de jucători fac parte din lot

Marius ANGHEL 13 Aug. 2013, 16:01 Pregătiri, amicale
Gloria a urcat la Brașov!** 25 de jucători fac parte din lot

După o lună de pregătire la Bistrița, perioadă în care au susținut și cinci jocuri amicale cu echipe de liga a treia, jocuri în care bistrițenii au reușit trei victorii lejere, 5-0 cu Sănătatea Cluj, 3-0 cu Unirea Dej, 4-0 cu FC Zalău și două rezultate de egalitate, 0-0 cu Avântul Reghin și 2-2 cu Seso Câmpia Turzii, jucătorii Gloriei vor urca la munte pentru un stagiu de pregătire și jocuri la Brașov, în perioada 13-23 august.

La Brașov, bistrițenii vor juca trei jocuri de pregătire: 17 august cu Unirea Târlungeni, 20 august cu ASA Târgu Mureș, ambele din liga a doua și în 22 august cu Corona Brașov. Jocul cu FC Brașov s-a anulat din cauza programului echipei brașovene. De asemenea, programul poate suferi modificări dacă în urma stabilirii țintarului ligii a doua Gloria ar urma să întâlnească una din cele două echipe de divizie secundă în primele etape de campionat.

După perioada de pregătire desfășurată la Bistrița, staff-ul tehnic a renunțat la serviciile lui Mario, iar Moț a fost trimis la echipa a doua. La Brașov nu fac deplasarea portarul Uilean lăsat să apere la echipa a doua care duminică începe campionatul ligii a patra și Jarda indisponibil 10 zile după entorsa suferită la meciul cu FC Zalău, în locul lor fiind luați în cantonament Brumă de la echipa a doua și portarul Pop de la juniori.

Lotul deplasat la Brașov: Albuț, Oghinciuc, Pop, Țîrcă, Echim, Hlinca, Matei, Fizeșan, Berceanu, Polgar, Sănmărtean, Budăcan, Mariș, Stancu, Antonescu, Feher, Brumă, Chițu, Curtuiuș, Antonache, Nalați, Mărginean, Chibulcutean, Roșu, Bucur.

Sandu Negran, antrenor: „Plecăm la Brașov pentru ultimul stagiu de pregătire și jocuri înainte de începerea campionatului. Eram pregătiți să jucăm patru jocuri de pregătire dar din păcate jocul cu FC Brașov a căzut deoarece brașovenii joacă în campionat pe 16 și 23 august. Vom juca cele trei jocuri și vom mai încerca să mai legăm un joc la fața locului. Vor fi trei jocuri jocuri cu echipe bune, jocuri care ne vor arăta nivelul la care am ajuns după o lună de pregătire. Dacă la jocurile disputate acasă am dat posibilitatea să joace tuturor jucătorilor care s-au pregătit cu noi fără a ne interesa rezultatul, de acum trebuie să încercăm să găsim o formulă de joc cu care să abordăm campionatul”.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 13 Aug. 2013, 16:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă