Gloria a remizat în testul cu Oțelul. Pălimaru a ratat un penalty, dar a egalat în ultimul minut

Gloria Buzau și Oțelul Galați au terminat la egalitate, scor 1-1, amicalul disputat miercuri, pe terenul grupării din Crâng. Primul gol al partidei a fost marcat de oaspeți, Diarra (17) finalizând cu un șut din apropiere după o nesincronizare a defensivei buzoiene. În repriza secundă, la una dintre acțiunile ofensive ale gazdelor, mijlocașul Nini Popescu a obținut un penalty, însă Pălimaru (60) a tras pe centrul porții, iar goalkeperul Oțelului a reușit să respingă.

Cu trei minute înainte de ultimul fluier al arbitrului, cel care a ratat lovitura de pedeapsă s-a revanșat, egalând cu un șut puternic din afara careului și, astfel, partida s-a încheiat nedecis.

Gloria a evoluat în formula: Sârbu – Chivu, Dăniță, Vlaicu, Ghiță, Marcu, N. Popescu, Al. Marin, Mug. Dedu, Danciu, Pălimaru. Pe parcurs reprizei secunde au mai evoluat: Agache, Burlacu, Iordache, Ghinea, Ghiviziu, Al. Ioniță și Koprindzhiyski.

Oțelul a început în formula: Preda – Blănaru, Cojoc, M. Ioniță, Murgoci – V. Ștefan, I. Codreanu – Adăscăliței, Sefer, Diarra – Cl. Stoian, iar în a doua repriză a folosit restul jucătorilor din lot.

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă