Gloria a câștigat la limită meciul cu Juventus!

Marius ANGHEL 22 Aug. 2013, 15:42 Pregătiri, amicale

Echipa din Crâng a obținut o nouă victorie în cadrul meciurilor de verificare, disputate până acum. De această dată, Gloria Buzău a câștigat la limită, scor 1-0, amicalul jucat miercuri, pe teren propriu, cu Juventus București. Golul a fost marcat de noua achiziție, Boghian (40), care a fructificat cu o lovitură de cap din careul mic, centrarea lui Marcu.

,,Am întâlnit un adversar bunicel, chiar peste nivelul Ligii a III-a și ne-am creat multe ocazii, iar scorul putea fi mai mare, însă nu asta ne interesează. Noi am vrut să facem antrenamentul și pe lângă asta le-am dat o șansă și celorlalți jucători care au evoluat mai puțin până acum să văd în ce stadiu sunt. Nu ascund faptul că i-am cam terminat la pregătirea de marți și tocmai din cauza asta nu au avut prospețimea fizică necesară.”, a declarat tehnicianul Gloriei Buzău, Viorel Ion.

Antrenorul echipei din Crâng a trimis în teren următorul unsprezece: Stoicescu – Fl. Alexandru, Vlaicu, Diego, Zamfir, Muscalu, Drăguț, Marcu, Rențea, Zăinescu, Boghian. Au mai jucat: Sârbu, Agache, Vișan, Burlacu, Pușcașu, G. Ion, Voicu, Bârsănel, Cucu, Mihăescu și Lungoci.

Gloria Buzău va susține vineri, un nou meci amical, tot pe teren propriu, cu începere de la ora 20.00, și va avea ca adversară pe FC Voluntari.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 22 Aug. 2013, 15:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă