Gică Popescu: „Chindia e pe drumul cel bun!”

Marius ANGHEL 17 Jan. 2013, 14:08 Pregătiri, amicale
Gică Popescu:**

Fostul internațional s-a aflat miercuri la Târgoviște, pentru o discuție cu președintele CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și cu reprezentantul CJ în Adunarea Generală a clubului, Mihai Trifan. Gică Popescu spune că este liniște la Chindia, iar în zilele viitoare va fi stabilit, împreună cu factorii de decizie, bugetul pentru 2013.

–    Domnule Popescu, cum a decurs întâlnirea cu reprezentanții autorităților locale?
–    Ne-am întâlnit să ne spunem . Nu ne văzusem anul ăsta. E normal să discutăm, să vedem ce a fost bun anul trecut, să facem planuri pentru ce urmează… O întâlnire pozitivă, ca toate cele pe care le-am avut în 2012.

–    S-au spus și scris multe în ultima vreme. Credeți că FC Chindia pe drumul cel bun?
–    Eu așa zic. Nu sunt probleme și nici nu au fost la club. De când au fost acele discuții cu ce trebuie făcut, din vara lui 2012, lucrurile au intrat pe un făgaș normal.

–    Vom vedea jucători noi la Târgoviște?
–    S-ar putea… Pentru a aduce fotbaliști de valoare e nevoie de bani. Încercăm să facem aceste lucruri într-un mod cumpătat. Toată lumea încearcă să aducă jucători ieftini, cei buni sunt scumpi. Vom încerca, avem câteva posturi pe care ar trebui le întărim, dar acum nu suntem în postura în care să ne permitem să dăm bani pe jucători.

–    Un mesaj pentru suporterii Chindiei?
–    În primul rând, vreau să le mulțumesc pentru modul cum au susținut echipa în turul campionatului. Sper să aibă aceeași atitudine și în partea a doua a sezonului și, cel mai important, le urez să fie sănătoși!

–    Începe construcția noului stadion în 2013?
–    Să dea Dumnezeu! Ar fi un lucru extraordinar pentru orașul Târgoviște, pentru județul Dâmbovița, pentru toți iubitorii sportului.

Cantonament la Gâlma, Izvorani sau Snagov

Lotul roș-albaștrilor ar fi trebuit să plece pe 22 ianuarie într-un cantonament centralizat la Izvorani, la baza COR. Lucrurile s-au complicat, după ce responsabilii centrului de la Izvorani au decis să cazeze Fortuna Brazi pe intervalul de timp rezervat inițial de Chindia. „Avem și alte variante, Snagov sau Gâlma, dacă nu vom mai putea ajunge la Izvorani. Principalul avantaj de acolo era terenul sintetic”, declară vicepreședintele Sorin Lungu, care a semnat ieri acordurile de transfer pentru Ghiță, Pârvoiu, Smarandache, Bușică, Diaconu și Cimpoiaș. Cei șase ar putea ajunge la CS Apa Craiova.

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: photochic.ro

Marius ANGHEL 17 Jan. 2013, 14:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă