Gheorghe Popa a amânat reunirea la FC Brașov. Când ar putea începe pregătirea „stegarii”

Marius ANGHEL 27 Jun. 2016, 15:25 Pregătiri, amicale
Gheorghe Popa a amânat reunirea la FC Brașov.** Când ar putea începe pregătirea

Anunțată miercurea trecută, după ce clubul a scăpat încă o dată de faliment, reunirea de astăzi a echipei FC Brașov a fost amânată. „Steagu'” este într-o situație extrem de delicată din punct de vedere financiar și nu e sigur că își poate continua activitatea. Totuși, președintele Consiliului de Administrație, Gheorghe Popa, continuă să creadă că clubul brașovean nu va dispărea în această vară.

Popa a motivat amânarea reunirii de astăzi pentru faptul că antrenamentul nu avea de cine să fie condus. „Adrian Szabo nu este în oraș și am decis să amânăm reunirea lotului, care va avea loc miercuri, la ora 18:00, la Stadionul «Tineretului»”, a spus, pentru mytex.ro, președintele echipei FC Brașov.

În urmă cu mai puține de o săptămână, miercurea trecută, Popa era optimist că clubul nu se va desființa. „Continuăm activitatea. Se va începe pregătirea. Avem sub contract opt jucători, dar la reunire vor fi mai mulți, întrucât vor veni și juniori. Am ajuns la un acord de prelungire a contractului cu Marian Marin. Și Vlad Munteanu va continua în proporție de 95 la sută. Discutăm și cu Mugurel Buga. Antrenor este în continuare Adrian Szabo. Pentru el, prima opțiune este FC Brașov, deși are o ofertă și de la Corona pentru a prelua centrul de copii și juniori”, spunea Popa.

În ciuda declarațiilor președintelui, șansele ca antrenorul Adrian Szabo să continue la FC Brașov sunt foarte mici, după ce acestuia i s-a propus să conducă secția de fotbal a clubului Corona Brașov, care se va axa pe creșterea copiilor și juniorilor.

Fotbalul și FC Brașov mi-au oferit totul, dar nu pot pune fotbalul înaintea familiei. Din acest motiv vreau să fac un pas în spate. La cursurile de antrenori organizate de FRF ni s-a spus cât de important este să ne respectăm între noi, spunea Adrian Szabo într-un interviu acordat pentru Monitorul Expres, cu privire la situația sa și a FC Brașov.

Marius ANGHEL 27 Jun. 2016, 15:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă