Gheorghe Constantin crede în FC Olt!

11 Aug. 2011, 14:57 Pregătiri, amicale
Gheorghe Constantin** crede în FC Olt!

Președintele FC Olt, Gheorghe Constantin crede că echipa sa poate face o figură frumoasă în Liga a II-a. După ce clubul a trecut din drept public în drept privat și și-a schimbat denumirea din CSM Slatina în FC Olt, gruparea manageriată de Costică Vâlcea are inclusiv drept de promovare în Liga I. Oficialul a vorbit pentru liga2.ro la finalul partidei câștigate de echipa sa în fața Râmnicului Vâlcea, scor 2-1.

„A fost un meci școală util, deși fotbalul a cam lipsit, echipele sunt încă în vacanță. A două repriză am jucat mai bine, sper să o facă în campionat și mai bine. Echipa e parțial sudată, sunt câțiva jucători noi, dar scheletul echipei e pe jucătorii care au jucat anul trecut. Obiectivul este menținerea în Liga a II-a, nu am fost cu nimic mai prejos decât Vâlcea. Media de vârstă a echipei este sub 22 ani, sper ca tinerețea și dorința de afirmare să ducă la clasarea echipei între primele 10 echipe. Încercăm să facem o surpriză frumoasă chiar în prima etapă, când întâlnim pe Alro” a spus Gheorghe Constantin.

Aproape sigur, FC Olt va disputa partidele din sezonul viitor la Piatra Olt. „Am depus cerere pentru omologarea terenului, luni vine o comisie, sper ca verdictul să fie unul favorabil”.

Fost conducător al CSM-ului, Gheorge Constantin este dezamăgit de cum arată actuala echipă vâlceană. „CSM ar trebui să arate astfel, fotbalul vâlcean bate pasul pe loc, nu eu pot răspunde la această întrebare. Sunt vâlcean, rămân cu sufletul lângă echipă, îmi doresc să fie din nou echipa în Liga I, dar trebuie luate măsuri, trebuie să se implice oameni cu mai mare potență financiară” a mai afirmat Costică Vâlcea.

Articol scris de Adi Georgescu

11 Aug. 2011, 14:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă