George Curcă face investigații medicale suplimentare la inimă

Mihai Andries 19 Feb. 2014, 10:00 Pregătiri, amicale
George Curcă face investigații** medicale suplimentare la inimă

FC Farul susține astăzi al patrulea meci amical al perioadei de pregătire de iarnă, întâlnind în deplasare, de la ora 12.00, formația ACS Berceni, aflată pe locul cinci, cu 22 de puncte, în clasamentul seriei întâi a Ligii a 2-a, o ierarhie în care Farul se găsește pe nouă, cu 15 puncte.

În celelalte trei meciuri de până acum, „marinarii” au înregistrat o victorie (2-1 cu Dunărea Călărași), un egal (1-1 cu FC Voluntari) și un eșec (0-4 cu Săgeata Năvodari). Dintre fotbaliștii accidentați în ultima vreme, la Farul va reveni astăzi stoperul Bumbac, iar portarul Neagu va fi pe bancă, urmând a fi folosit doar dacă va fi nevoie. Până sâmbătă, data ultimului amical, cu Dunărea Călărași, se va reface și celălalt fundaș central, Buzea, în vreme ce atacantul Silvășan a început pregătirea, dar va mai dura până când va deveni apt de joc.

Cu ACS Berceni va lipsi și portarul George Curcă, în proces de refacere, dar și nevoit să efectueze la București analize medicale suplimentare la inimă, după ce controlul de la Constanța a relevat ceva în neregulă. „Nu e nimic grav, o bătaie în plus”, era ieri liniștit goal-keeper-ul de 32 de ani.

În lotul Farului sunt și doi jucători noi, fundașul dreapta Roberto Drăgan (format în pepiniera Stelei) și stoperul Daniel Ciobanu, ambii de 20 de ani. Cel de-al doilea a mai fost la Farul în această iarnă, rămânând la Constanța după trial, însă apoi plecase, din cauză că nu primise atunci dezlegare de la echipa din Roman.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 19 Feb. 2014, 10:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă