Gazul urcă 7 zile la Băile Herculane! Bondrea are un nou fundaș dreapta în lot

23 Jan. 2012, 19:00 Pregătiri, amicale
Gazul urcă 7 zile la Băile Herculane!** Bondrea are un nou fundaș dreapta în lot

Echipa severineană a plecat în această dimineață la Băile Herculane cu 26 de jucători, iar antrenorul va pune accent pe pregătirea fizică în cele șapte zile de pregătire.

În autocar s-a urcat și fundașul dreapta Alin Rădulescu, sosit de la Rapid II București, iar lotul deplasat îi mai cuprinde pe Mihai Ștețca, Mihai Neagoe, Daniel Popescu (FC Hunedoara) – Alex Mirescu, Marius Bălău, Bozidar Cosic, Dan Ignat (FC Olt), Alex Dandea (CSM Rm. Vâlcea), Silviu Bălace (FC Vaslui), Liviu Rusu, Liviu Oșca (Inter Clinceni) – Alex Neacșa, Hugo Moutinho, Adrian Olah, Milan Mitic, Eugen Rioșanu, Ionuț Mitroi, Viorel Șaim, Alex Zaharia (Juventus București) – Cosmin Vancea, Patrian Trifu, Alex Marin (Juventus București), Paul Abba (Nigeria), Bogdan Chirea (FC Olt) și Gabriel Oprea.

Convocat la lotul național de juniori U17, Alex Mitriță va rata cantonamentul montan cu Gaz Metan Severin.

„Echipa s-a reunit doar de o săptămână și trebuie să reintegrăm organismul la efort. La Herculane vom pune accent pe pregătirea fizică. Antrenamentele vor fi însă complexe, iar la finalul cantonamentului vom face și un joc-școală. Având în vedere că avem un lot eterogen, trebuie să-l omogenizăm, să-l aducem la un nivel bun. În planul meu nu intră momentan vreun joc de verificare în acest stagiu de pregătire, dar rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile cu pregătirea. Am înțeles că mai multe echipe de Liga a III-a se pregătesc la Herculane și poate vom face un amical cu una dintre ele”, a spus Marian Bondrea.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

23 Jan. 2012, 19:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă