Mini-stagiu la Băile Herculane și noi amicale pentru ACS Poli

Mini-stagiu la Băile Herculane** și noi amicale pentru ACS Poli

Timișorenii din eșalonul secund au revenit la antrenamentele de la baza proprie după eșecul de la Novi Sad, cu Vojvodina, scor 0-3. ACS Poli nu va sta însă mult timp în oraș, elevii lui Dan Alexa vor pleca miercuri într-un nou minicantonament. De această dată stagiul va fi pe tărâm bănățean, la Băile Herculane, unde se va sta până vineri. În această perioadă alb-negrii vor disputa două teste în zonă, cu Minerul Mehedinți și FC Caransebeș.

ACS Poli își continuă programul de pregătire din Complexul Sportiv „Dan Păltinișanu” cu câte două antrenamente pe zi. Miercuri, „Chirurgul” și compania merg la Herculane, în al doilea mini-stagiu al verii, după cel din Ungaria de la Fuzesgyarmat. În prima zi, de la ora 18, ACS Poli va evolua la Dr. Tr. Severin cu nou promovata în C Minerul Mehedinți. Vineri, tot de la ora 18, timișorenii au stabilit un nou test, de această dată pe terenul colegei de eșalon FC Caransebeș, la care Dan Alexa a contribuit financiar în ultimele sezoane.

Jucători cu probleme medicale

Pregătirea de vară a făcut și câteva victime în rândul elevilor lui Alexa și Jorge Alvarez. Nuno Claro, Scutaru, Poparadu și Morariju acuză mici probleme medicale, în timp ce Cristi Boldea a revenit la capacitate normală după ce a stat din aceleași cauze. La echipă e așteptat să revină proaspătul internațional Sana Camara, care a fost eliminat cu Guinea-Bissau din cursa pentru Cupa Africii pe Națiuni. De la lotul național, dar de la junii României, a revenit și Vlad Dragomir. Bălace și Stavric au fost învoiți de la antrenamentul de azi, în timp ce Szekely și Keita se pregătesc deocamdată alături de ceilalți colegi deși și-au exprimat dorința să plece.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă