Brîndescu are trei noi jucători sub comandă în cantonamentul de la Băile Herculane. Un fost atacant al Iașiului și Craiovei vrea să joace la Timișoara

Brîndescu are trei noi jucători sub comandă în cantonamentul de la Băile Herculane.** Un fost atacant al Iașiului și Craiovei vrea să joace la Timișoara

Aflată de luni în cantonament la Băile Herculane, ASU Poli continuă în această perioadă să aibă mișcări continue în privința jucătorilor din lot. Dacă portarul Paul Iordache (24 ani) s-a întors la CSM Lugoj după ce nu a acceptat oferta financiară propusă de alb-violeți, ca noutăți putem bifa trei nume noi. Atacantul Răzvan Gorovei (22 ani – foto), juniorul Vlad Bâte (16 ani) și mijlocașul Bogdan Nicolescu (27 ani) sunt observați în această perioadă de antrenorul Sorin Brîndescu.

„Eu am avut impresia că lucrurile sunt clare. El când a venit la noi știa foarte bine despre ce e vorba, știa și ce bani a avut Gakos. I-am spus că aceștia sunt banii pe care îi oferim portarilor, nu mai dăm un leu în plus nimănui, toți pleacă pe poziții egale, ca să nu mai existe discuții. Iar sâmbătă, după jocul-școală, ne-a spus că nu acceptă acești bani. Credeam că el știe despre ce e vorba… Ne-a spus că el dorea să se lase de fotbal înainte de a veni la noi, iar Liga a 2-a era o oportunitate. Dar în cele din urmă, nu a acceptat oferta noastră”, a precizat Cociu pentru druckeria.ro despre transferul ratat al lui Paul Iordache.

Răzvan Gorovei, jucător originar din Iași, a evoluat în prima parte a sezonului în Liga 3, la Știința Miroslava, iar până acum a mai jucat la CSMS Iași, CS U Craiova și Săgeata Năvodari.

„Săptămâna trecută, când am fost la FRF, mi-a fost recomandat de un prieten. La masă se afla și Gheorghiță Geolgău, care mi-a spus că băiatul a fost și la Craiova și nu înțelesese de ce i-au dat drumul cei de acolo. El ar fi fost pentru rămânerea lui. El e deocamdată în teste, a plecat împreună cu băieții luni, însă nu l-am văzut înainte de plecare. Impresarul lui a fost un om extraordinar și s-a oferit să îi plătească el cantonamentul, iar în cazul în care îl vom păstra, i-l vom deconta”, a mai spus managerul sportiv al Politehnicii.

Vlad Bâte a fost crescut de LPS Banatul și a devenit cunoscut în urmă cu cinci ani, când a câștigat prima selecție Milan Junior Camp organizată la Timișoara și a efectuat un stagiu de pregătire la gruparea de pe San Siro.

În ceea ce-l privește pe Bogdan Nicolescu, mijlocașul este văzut ca înlocuitorul perfect pentru Dan Constantinescu. Fostul jucător al echipei ACS Recaș, atunci când aceasta reușea promovarea în Liga 2 și își schimba denumirea în ACS Poli, și al CSM Lugor a evoluat în ultimii patru ani în campionate din ligi inferioare din Spania și Islanda.

Altfel, ASU Poli și-a stabilit pentru duminică un joc de verificare la Orșova, cu formația locală Dierna, care evolează în Liga a IV-a Mehedinți. După meci, alb-violeții se vor întoarce la Băile Herculane, unde vor continua pregătirile până în data de 2 februarie.

Pe aceeași temă