ACS Poli s-a distrat cu Minerul la Herculane

ACS Poli s-a distrat** cu Minerul la Herculane

Formația timișoreană din eșalonul secund a început ieri al doilea minicantonament al verii cu un amical împotriva Minerului Mehedinți. Elevii lui Dan Alexa s-au impus la un scor mare în fața divizionarei a treia, conturat mai ales în partea secundă: 6-1.

Partida era stabilită inițial la Drobeta Turnu Severin, dar jocul s-a mutat pe terenul din Băile Herculane, unde e cazată ACS Poli, din cauza precipitațiilor din ultima perioadă. „Chirurgul” nu i-a luat pentru stagiul cărășean pe Nuno Claro și Morariju, ambii cu probleme medicale. Cum și Haidău e în refacere, în lot a apărut un alt portar de la juniori – Daniel Rusu.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA ACS POLI – MINERUL MEHEDINȚI 6-1

Timișorenii nu au avut probleme în fața trupei care a readus Mehedințiul pe harta primelor trei eșaloane naționale. Nanu a deschis scorul rapid, în minutul 7, pentru ca Bărbuț să-l majoreze peste 20 de minute. Oltenii au redus din diferență la 2-0, în minutul 40, prin Marinaș, stabilind astfel și scorul la pauză. În partea secundă, pe fondul schimbărilor, trupa bănățeană s-a distanțat pe tabelă. De fiecare dată marcatorul a fost diferit. Bocșan (min. 55), Kneeshaw (73), Boldea (75) și Popovici (81) pe contraatac au dus scorul la unul de tenis. Mai mult, ACS Poli a ratat și un penalty, prin Silviu Bălace la 3-1.

ACS Poli e cantonată la Băile Herculane până vineri, când va disputa în drum spre casă un nou amical la Caransebeș, cu nou promovata pregătită de Sorin Bălu (ora 18).

ACS Poli: Pap – Motreanu, Scutaru, Todorov, Bălace, Trandu, Sana Camara, V. Dragomir, Nanu, Bărbuț, Szekely. Au mai intrat: D. Rusu – Popovici, Boldea, Bocșan, Keita, Kneeshaw, Petre, Cânu și Belu. Antrenor: Dan Alexa. 

Minerul: Novabilschi  – Părpăneață,  Petrache,  Marinaș, Ilinca – Drăcea, Stanciu – Lupu, Ghighilcea, Iordache – Porcescu. După pauză au jucat: Lascu – Văcuță. Merluță, Ștefan, Crăpatu, Dragotescu, Cioabă, Prundeanu, Manda, Tobă, Enea, Baciu și Abba. Antrenor Cristian Boboescu

Sursa: Sport9
Foto: ACS Poli

Pe aceeași temă