Gaz Metan CFR a câștigat Memorialul „Cristi Neamțu”

20 Jul. 2009, 11:36 Pregătiri, amicale
Gaz Metan CFR a câștigat** Memorialul „Cristi Neamțu

Gaz Metan CFR Craiova este câștigătoarea celei de-a șaptea ediții a Memorialului „Cristi Neamțu“. Trupa lui Cristian Boldici s-a impus cu 1-0 în fața Recoltei Ostroveni, în finala întrecerii. Singurul gol al meciului a fost reușit de Buzărnescu, cu trei minute înaintea ultimului fluier al jocului.
 

În partida cu echipa din liga județeană, Gaz Metan CFR nu a contat pe Râmniceanu, Feleagă, Crușoveanu, Preda, Rioșeanu, Găman, Mitroi, toți menajați, și nici pe Oprea, Nițu, Niță și Crăciun, accidentați.
 

Acesta a fost ultimul joc de verificare susținut de Gaz Metan CFR Craiova înaintea plecării în cantonamentul din Serbia, programată marți, pe 21 iulie.

Cojocaru, cel mai bun portar

 

Romeo Cojocaru a fost desemnat cel mai bun portar al celei de-a șaptea ediții a Memorialului „Cristi Neamțu“. Rezerva lui Râmniceanu a apărat doar în finala întrecerii și a făcut-o excelent, neprimind gol de la Recolta Ostroveni.

 

Boldici: „Era normal să câștigăm acest turneu“

 

Cristian Boldici consideră că rezultatele obținute de trupa sa la Memorialul „Cristi Neamțu“ sunt firești. Totuși, antrenorul Gazului se aștepta la o victorie mai concludentă în finala cu Recolta: „Câștigarea acestui turneu ne bucură, dar e un lucru normal: între noi și adversara din finală sunt, până la urmă, două divizii distanță. De aceea sunt puțin supărat că victoria nu a fost mai categorică. Ne-au lipsit jumătate din titulari, iar cei care i-au înlocuit nu s-au ridicat la valoarea absenților. Noroc cu golul lui Buzărnescu, unul de excepție, care ne-a ajutat să nu mai jucăm prelungirile“.

 

Gaz Metan CFR Craiova a câștigat cu 1-0 finala Memorialului Cristi Neamțu împotriva Recoltei Ostroveni, cu un eurogol reușit de vârful Buzărnescu, în minutul 87 al meciului.

Trifu, Băița și Ariciu au debutat la Gaz

 

La turneul de la Ostroveni desfășurat în memoria celui ce a fost Cristi Neamțu, la Gaz Metan CFR Craiova au debutat trei jucători. Este vorba de Patrician Trifu, golgheterul seriei a patra a Ligii a treia, jucător adus de la Minerul Motru; Cosmin Băița, fundaș central venit de la Oltchim Râmnicu Vâlcea; și Florin Ariciu, junior sosit de la FEFS.

 

Gaz Metan CFR Craiova – Recolta Ostroveni    1-0
A marcat: Buzărnescu ‘87

 

Gaz Metan CFR: Cojocaru – Vârlan, Nicola, Băița, Irimescu – Neacșa, Pătrană, Ștefan, Turculeț – Lăpădat, Trifu. Au mai jucat: Popovici, Ariciu, Chivu, Buzărnescu.

Antrenor: Cristian Boldici

 

Recolta: Mărăcine – Ochea, Lopățel, Bălan, Văduva – Staicu, Floricel, Onescu, Năboiu – Bogdan, Vasilică. Au mai jucat: Oprescu, Drăniceanu, Grigore, Stănică.

Antrenor: Ovidiu Florescu

Rezultatele obținute de Gaz Metan CFR în jocurile amicale

 

Chimia Craiova – Gaz Metan CFR    1-4
Oltchim Rm. Vâlcea – Gaz Metan CFR    1-2
Internațional Curtea de Argeș – Gaz Metan CFR    3-0
FC Drobeta – Gaz Metan CFR    3-2
Armata Craiova – Gaz Metan CFR    0-3
Recolta Ostroveni – Gaz Metan CFR    0-1

 

sursa: www.gazmetancfr.ro

20 Jul. 2009, 11:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă