Gata de start! ALRO a învins la scor Victoria Brănești

12 Aug. 2011, 21:28 Pregătiri, amicale
Gata de start!** ALRO a învins la scor Victoria Brănești

ALRO Slatina a reușit în această după amiază să învingă într-un meci amical, disputat pe teren propriu, fosta prim-divizionară Victoria Brănești. Echipa lui Corneliu Papură s-a impus cu scorul de 4-2, după ce la un moment dat conducea cu 3-0.

Prima jumătate de oră a fost de foc pentru portarul ilfovenilor. Jucătorii lui ALRO au reușit să-l învingă de trei ori pe Bordeanu, prefațând un amical cu multe goluri.

Crețu a fost primul fotbalist care și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Noul atacant al Slatinei a deschis scorul cu noroc după ce șutul său puternic de la 8 metri a lovit transversala, a aterizat pe pământ și a ieșit afară. Reușita a fost validată de central, pe motiv că mingea a depășit linia porții, astfel că ALRO conducea cu 1-0 și nu era decât minutul trei.

Cea de-a doua reușită a fost o nouă capodoperă creată, de această dată, de Sergiu Popescu și Ene (21). Primul a pătruns în careu pe partea dreaptă și a centrat în șase metri, de unde celălalt atacant al gazdelor a marcat prin alunecare.
3-0 s-a făcut prin reușita căpitanului Precup (29), în poarta goală, după ce în prealabil l-a driblat pe Bordeanu, ieșit în întâmpinare.

Chiar înainte de ultimul fluier al primei reprize, Olariu (44) și-a readus echipa în joc așa cum știe el cel mai bine, de la punctul cu var. Ilfovenii au obținut penalty în urma hențului făcut de Vișa.

Și după reluarea jocului s-au mai marcat goluri. Mai întâi, ALRO a punctat pentru 4-1 prin Stoianof (83), care a profitat de pasa excelentă a lui Anghelina și a finalizat la colțul lung, ca peste câteva minute, Marincău (87) să stabilească scorul final, 4-2, printr-un șut din șase metri.

ALRO Slatina – Victoria Brănești 4-2
A. Crețu (3), D. Ene (21), Precup (29), Stoianof (83) / Olariu (44 – pen.), Marincău (87)

Alro: Marinescu – Pasăre (46 Vodiță), Grosu, Vișa (71 Dedu), Stancu – S. Popescu (58 Anghelina), Coman (58 Quist), Precup (58 Voicu), Ed. Stoica (58 Surugiu) – D. Ene (58 Stoianof), Crețu (46 Dulcea)
Antrenor: Corneliu Papură
Victoria: Bordeanu (55 Savu) – Herea (55 Avram), Marincău, Isac, Lorincz – Alexandru, Olariu (81 Ispir), Todoran, Lădaru – Zuluf (62 Stanciu), Oprea
Antrenor: Ciprian Urican

Înaintea întâlnirii de astăzi, cele două echipe s-au mai întâlnit în această vară într-un meci amical desfășurat pe terenul grupării ilfovene, slătinenii impunându-se atunci cu scorul de 3-2.

Articol scris de Marius ANGHEL

Foto: Gazeta Nouă

12 Aug. 2011, 21:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă