Gane: „Obiectivul echipei în Liga 1 este un loc în prima parte a clasamentului”

Marius ANGHEL 10 Jul. 2014, 15:29 Pregătiri, amicale
Gane:**

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Ionel Gane, a declarat, joi, la întoarcerea din stagiul de pregătire din Slovenia, că obiectivul formației sale în Liga I este un loc în prima parte a clasamentului.

„Va fi cel mai greu sezon având în vedere că vor retrograda șase echipe. Noi întâlnim în prima parte a turului patru echipe puternice, așa că va fi un început destul de greu, dar suntem conștienți că putem realiza ce ne-am propus. Obiectivul este un loc în prima parte a clasamentului, așa că trebuie să începem bine”, a spus Gane la Aeroportul Henri Coandă.

Tehnicianul s-a arătat mulțumit de jucătorii pe care îi are la dispoziție, însă ar mai dori un atacant și un fundaș central pentru a completa lotul înainte de începerea Ligii I. „Voi mai discuta cu conducerea legat de jucători. Eu sunt mulțumit acum de lotul pe care îl am la dispoziție. Vom vedea dacă mai putem să mai aduce unul sau doi jucători. Ar fi bine un atacant și un fundaș central, însă numai dacă găsim ceva care să fie peste ce avem în prezent în lot”, a menționat antrenorul.

Ionel Gane susține că CS Universitatea Craiova nu va avea un meci ușor, miercuri, în turul preliminar al Cupei Ligii-Adeplast, chiar dacă formația Rapid a început târziu pregătirea și încă nu are lotul definitivat. „Suntem pregătiți pentru noul sezon, vrem să debutăm cu dreptul în Cupa Ligii pentru ca apoi să avem șansa să jucăm cu Steaua acasă. Va fi presiune, când joci în Giulești tot timpul există presiunea suporterilor. Trebuie să batem Rapidul, e important să mergem deciși acolo ca să putem câștiga. E adevărat că Rapid a plecat mai greu, știu că a avut unele probleme și pot să spun că în ceea ce privește pregătirea suntem mai avansați ca ei. Dar asta nu înseamnă că vom avea un meci ușor”, a explicat Gane.

CS Universitatea Craiova întâlnește, miercuri, de la ora 18.00, pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, formația Rapid, într-o partidă contând pentru turul preliminar al Cupei Ligii-Adeplast. Învingătoarea din această partidă va juca împotriva echipei Steaua în optimile de finală ale competiției.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 10 Jul. 2014, 15:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă