Galben-verzii au plecat la Poiana Brașov!

Marius ANGHEL 20 Jan. 2014, 12:54 Pregătiri, amicale
Galben-verzii au plecat la Poiana Brașov!

După aproape două săptăm\ni de pre­gă­tire pe plan local cu reacomodare la efort, jucătorii lui CS Mioveni au plecat în această dimineață la munte, la Poiana Brașov, pentru un stagiu de pregătire centralizată de 10 zile. Antrenorii vor merge în can­to­nament cu 29 de ju­cători, dintre care 5 juniori.

Plecarea a fost prevăzută în a­ceastă dimineață, la ora 9, de la Mioveni, echipa urm\nd să mear­­­gă la Poiana Brașov la Ho­tel Ca­raiman, unde se va sta până pe 31 ianaurie. În lot sunt 29 de jucători: 4 portari, 8 fundași, 11 mijlocași și 6 atacanți. Prin­­tre ei se numără și 3 jucători nou-veniți, Șchiopu, Che­țan – am­­bii în probe, și Dragalina. De a­se­me­nea, la munte vor mai fi lu­ați și patru juniori, de la Cen­trul de Copii și Juniori sau de la e­chipa a doua a clubului.

Lotul nu este în momentul de față com­plet, pen­tru că în primul rând ju­că­torii a­flați în probe nu se știe dacă vor confirma și în al doilea rând mai sunt așteptați pe par­cur­sul pre­gă­tirii o serie de jucători, prin­tre ca­re și un atacant senegalez.

Lotul complet ce va fi deplasat la Poiana Brașov este următorul:

Portari: # Silviu Ciucă # Flavius Croitoru # Oc­tavian Popescu # Bogdan Preda (junior)
Fundași: # George Cotigă # George Zaharia # Mihai Șchiopu # Bogdan Stoica # Marius Pasăre # Mihai Olteanu # Cătălin Stan # Lucian Chețan
Mijlocași: # Victor Mazilu # Alin Popa # Alexandru Păun (junior) # Ciprian Negoiță # Alexandru Răuță # Marian Popescu # Marius Galan # Ionuț Biceanu l Dragoș Dra­galina # Leo Iordache (junior) # Marian Marcu (junior)
Atacanți: # Roberto Ayza # Cosmin Năstăsie # Mi­hai Vintilă # Ovidiu Stan # Ionuț Gheorghe (junior) # Burchel (junior)

Șase amicale stabilite

Până în momentul de față, galben-verzii au deja șase meciuri amicale stabilite. Astfel, după întoarcerea din cantonamentul de la Sinaia, partidele de verificare deja stabilite sunt: cu Atletic Bradu, pe 5 februarie, cu FC Olt Slatina, pe 8 februarie, cu SCM Pitești, pe 11 februarie, cu FC Olt Slatina, pe 15 februarie, cu Electrosid Titu, în deplasare, pe 19 februarie, și cu Gloria Buzău, în deplasare, pe 22 februarie, ultimul fiind cu exact o săptămână înainte de începerea campionatului.

Chețan și Șchiopu, în probe

În momentul de față, doar doi jucători sunt în probe la CS Mio­veni. Este vorba de fundașul Mihai Șchiopu, venit de la Pan­durii Tg. Jiu II, care s-a pre­zen­tat la lot încă de la reunirea de acum două săptămâni, și de Lu­can Chețan, fost jucător la Sportul Stedențesc. Acesta din urmă este fundaș stânga și a venit la echipă de doar câteva zile. Cei doi sunt în probe, iar până la finalul perioadei de pre­gă­tire, conducerea tehnică se va hotărî în privința lor.

Cinci juniori în lot

Cu echipa la munte vor urca și patru juniori. Aceștia sunt Leo Iordache, Marian Marcu, Ionuț Gheorghe, Burchel, Alexandru Păun. Păun este promovat de la echipa a doua a clubului, la fel ca și Iordache și Marcu, în timp ce Gheorghe și Burchel sunt luați de la Centrul de Copii și Juniori. Dintre aceștia, Marcu și Iordache au efectuat cu e­chi­pa și stagiul de pregătire de va­ră de la Sinaia. Celor cinci li se mai alătură și portarul Bogdan Pre­da, și el junior.

Amical cu FC Brașov?

În cele 10 zile care vor fi petre­cute la Poiana Brașov, antre­no­rul Ion Moldovan intenționează să efectueze și un meci amical. Deja au fost purtate discu­ții cu cei de la FC Brașov, e­chi­pă de Liga I, care este în pre­gă­ti­re în această perioadă pe plan local. Brașovul este antrenat de Ilie Stan, fost tehnician la Mioveni, pentru doar două etape, cînd echipa evolua în Liga I.

Boboc merge la lot

Singurul jucător legitimat la CS Mioveni care nu va merge în cantonamentul de la Poiana Brașov este Robert Boboc. Mijlocașul este convocat la lotul național de juniori, care va avea un stagiu de pregătire în Italia. Boboc se va prezenta la lot mâine și i se va alătura după ce termină pregătirea cu echipa națională. Cel mai probabil, el va pierde tot stagiul de pre­gătire montană a gal­ben-ver­zilor.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 20 Jan. 2014, 12:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă