Frăsineanu, antrenor la Bradu

Mihai Andries 25 Jul. 2014, 18:37 Pregătiri, amicale
Frăsineanu,** antrenor la Bradu

După o vacanță de aproximativ o lună și jumătate, fotbaliștii de la Atletic Bradu s-au reunit, miercuri seară, pe stadionul de la Bradu. La prima ședință de pregătire au par­ti­cipat atît 17 jucători, cât și un nou an­trenor.

Este vorba de fostul mijlocaș al U­niversității Craiova, Cornel Frăsineanu, care a mai pregătit echipa de la Bradu a­cum două sezoane, când a reușit să pro­moveze cu alb-verzii din divizia județeană în Liga a III-a. Atletic s-a despărțit în a­ceastă vară de patru jucători, care în se­zonul precedent au fost oameni de bază în angrenajul echipei. Atacantul Marian Cîrstea și fundașul Silviu Pîslaru au fost îm­prumutați la Urban Titu, iar Rădescu și Ștefănescu au fost cedați definitiv.

Pre­ședintele clubului argeșean are ambiții mari în sezonul viitor: „Echipa va fi con­dusă de pe bancă de Cornel Fră­si­neanu. Acesta își va alege în scurt timp staff-ul cu care va lucra. Dacă va vrea, va intra și la joc. Obiectivul echipei va fi clasarea între primele cinci locuri, la finalul se­zonului. Bu­getul de care dispunem este la fel ca cel de anul trecut. Salariile vor fi de 8-9 mi­lioane de lei vechi, la care se a­dau­gă pachetul de prime”, ne-a declarat Cris­ti­nel Soare.

Negocieri cu Mărgăritescu

Oficialul grupării de la Bradu inten­țio­nea­ză să întărească echipa: „Vreau să a­duc la echipă 4-5 jucători care au evoluat în ligile a doua și a treia. Caut un vârf de atac care să fie titular. Din discuțiile pe ca­re le-am avut cu Mărgăritescu, mi-a spus că vrea să rămână la Bradu. Am reușit să semnez cu Jenaru, care a confirmat aș­teptările”.

Două amicaluri fixate

Cristi Soare a stabilit și programul de pregătire al echipei: „Ne vom antrena pe plan local, iar după aceea vom intra o săptămână în cantonament. Am fixat și do­uă meciuri de verificare, pe 9 și 14 au­gust, cu Urban Titu. În afară de a­ces­tea, mai vreau să joc încă patru sau cinci până la în­ce­perea campionatului. Adver­sa­rii îi vom sta­bili până săptămâna viitoa­re”.

Cu Clinceniul, primul meci oficial

Primul meci oficial pentru Atletic Bradu va avea loc miercuri, de la ora 17.30, pe te­re­nul de la Bradu, când alb-verzii vor în­tîlni în faza a doua a Cupei României e­chi­pa de Liga a treia Inter Clinceni. Con­du­că­to­rul clubului argeșean își dorește să ajun­gă cît mai departe în această com­petiție: „Vreau să trecem de Clinceni și să a­jun­gem în fazelele superioare ale com­pe­tiției. Eu aș fi mulțumit dacă vom reuși să aducem la Bradu o echipă de Liga a doua. Dacă am reuși să aducem una de Liga I, ar fi ceva de vis. Trebuie să luăm lucrurile pas cu pas”.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 25 Jul. 2014, 18:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă