Fortuna, „distracție” de final cu Gloria Buzău

Mihai Andries 15 Feb. 2014, 10:00 Pregătiri, amicale
Fortuna, „distracție

La finele celor 26 de zile de cantonament, toate desfășurate la Complexul Olimpic Sportiv de la Izvorani (județul Ilfov), formația de Liga a III-a AFC Fortuna Poiana Câmpina a disputat, ieri, un ultim joc de verificare. Elevii antrenorilor Florin Stăncioiu, Costin Plăvache și Bogdan Pîrvu au întâlnit divizionara secundă Gloria Buzău.

Deși la prima vedere jocul părea unul echilibrat, în care trupa pregătită de Ion Viorel și Romeo Bunică pornea, teoretic, cu prima șansă, pe teren altfel au stat lucrurile. Încă din startul partidei, echipierii Fortunei au arătat… „cine este șeful” și după numai 9 minute fostul jucător al grupărilor Unirea Câmpina și Dinamo II București, Camara, a modificat tabela de marcaj cu o lovitură de cap, din centrarea perfectă a lui Buhuși.

Chiar dacă până la pauză prahovenii și-au mai trecut în cont câteva ocazii de a marca, primul act s-a încheiat cu scorul de 1-0, repriză în care buzoienii au contat doar prin câteva șuturi de la distanța. La reluare, atacantul Chipirliu (foto) a marcat pentru 2-0, din cornerul trimis de Barbu, după ce în primele 45 de minute rataseră câteva oportunități clare de a marca.

Buzoienii lui Viorel Ion și Romeo Bunică au revenit pe tabela de marcaj din penaltyul just acordat de plopenarul Viorel Căunei și transformat precis de A. Damian (61). Apoi a ieșit la rampă mijlocașul de bandă dreapta V. Munteanu, care a izbutit o dublă în minutele 68 și 84, fiind „servit ideal” de Năstase (68) și Jugaru (84). Golul de 5-1 a fost marcat de atacantul Mircescu, în minutul 86, cu un șut plasat în dreapta portarului.

Așadar, ieri, jucătorii grupării AFC Fortuna Poiana Câmpina au încheiat cel de-al doilea stagiu de pregătire, urmând ca de luni să revină la antrenamente.

AFC Fortuna Poiana Câmpina – Gloria Buzău 5-1 (1-0)

Stadion: „Complexul Olimpic”, Izvorani. Au marcat: Camara (9), Chipirliu (48), V. Munteanu (68, 84), Mircescu (86) / A. Damian (61-penalty).

FC Fortuna: Zegheru – D. Cristescu, M. Marin, B. Șandru, G. Damian – B. Minciună, B. Barbu -V. Munteanu, Buhuși, Chipirliu – Camara. Au mai jucat: Manyur, Stroescu – Jugaru, I. Stan, B. Năstase, Caramalău, Ad. Ungureanu, R. Moise, Mircescu. Antrenori: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache și Bogdan Pîrvu.

Gloria: Sârbu – Drăguț, Bârsănel, Dăniță, Scarlat – Marcu, Mihăescu – Voicu, Crețu, Nicola – Gafița. Au mai evoluat Gherasim – Bobe, Alexandru, G. Ion, Moise, A. Damian. Antrenori: Viorel Ion și Romeo Bunică.
Au arbitrat: Viorel Căunei – Cristinel Damian, Doru Petre.

Sursa: Ziarul Prahova

Mihai Andries 15 Feb. 2014, 10:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă