Foresta va disputa cinci amicale în intersezon. Cantonamentul îl fac la Poiana Negri

Marius ANGHEL 14 Jan. 2018, 12:59 Pregătiri, amicale
Foresta va disputa cinci amicale în intersezon.** Cantonamentul îl fac la Poiana Negri

Foresta va relua pregătirile pentru partea a doua a sezonului Ligii 2 pe data de 17 ianuarie. Sucevenii vor face reacomodarea în localitate, după care vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizată la Poiana Negri. După revenirea de la munte, acolo unde tehnicianul Florentin Petre va pune accent pe acumulările fizice, „galben-verzii” se vor axa mai mult pe antrenamentele cu mingea și pe factorul tehnico-tactic.

Până pe 24 februarie, când este programat startul sezonului oficial de primăvară, Foresta are în plan și disputarea a cinci meciuri amicale, toate pe teren propriu, conducerea clubului perfectând deja cinci dintre acestea: cu Sănătatea Darabani, pe 6 februarie, cu Speranța Nisiporeni (Republica Moldova), pe 10 februarie, cu Știința Miroslava, pe 14 februarie, și cu Aerostar Bacău, pe 17 februarie. Cel de-al șaselea adversar al sucevenilor din intersezon ar putea fi Juventus București, întâlnirea urmând să aibă loc pe data de 1 februarie, cu trei zile înaintea partidei de Liga 1 pe care trupa lui Marius Baciu o are programată la Botoșani.

De la reunirea lotului Forestei va lipsi în mod cert mijlocașul Charles Acolatse. Internaționalul togolez în vârstă de 22 de ani a plecat în cantonament în Antalya cu gruparea de prima ligă Juventus București, având șanse mari să fie transferat de trupa antrenată de Marius Baciu și Erik Lincar.

Un alt fotbalist cu șanse mari de a face pasul spre Liga 1 în intersezon este jucătorul de bandă dreapta Wilhem Renquin. În vârstă de doar 21 de ani, francezul de origine algeriană a stârnit interesul unor grupări din primul eșalon datorită celor 5 goluri înscrise în tur în 11 apariții în tricoul Forestei.

La capitolul plecări sigure îi putem trece pe mijlocașul Kimbaloula și fundașul central Eridson, care au fost anunțați deja că nu mai intră în planurile antrenorului Florentin Petre.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 14 Jan. 2018, 12:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă