Foresta n-a putut învinge Bucovina nici în cel de-al doilea amical. Sucevenii vor să producă surpriza și cu liderul AFC Hermannstadt

Marius ANGHEL 20 Sep. 2017, 15:09 Pregătiri, amicale
Foresta n-a putut învinge Bucovina nici în cel de-al doilea amical.** Sucevenii vor să producă surpriza și cu liderul AFC Hermannstadt

Bucovina și Foresta au încheiat nedecis, scor 0-0, meciul amical susținut ieri după-amiază pe stadionul Municipal din Rădăuți. Cele două echipe sucevene au disputat un test și săptămâna trecută, pe Areni, iar scorul a fost asemănător.

Acum, meciul de la Rădăuți a fost o partidă în general echilibrată, așa cum o arată și scorul. Prima mare ratare a primei reprize a aparținut gazdelor, prin Ciobanu, până la pauză „galben-verzii” creând pericol la poarta lui Prutean prin Sumanariu și Kimbaloula. În partea secundă, singurele oportunități de a înscrie și le-au trecut în cont Ciobanu și Ionesi, de la Bucovina.

Iată și formulele de start ale celor două echipe, cu specificația că, pe parcurs, antrenorii, Daniel Bălan și Nuno Pedro, au rulat toți jucătorii avuți la dispoziție.

Bucovina: Prutean – Alecsandru, Florescu, Vișinar, Antonesei – Vitu, Jamilu – Ungurianu, Stoian, Macovei – Ciobanu.

Foresta: Began – Onofraș, Diallo, Masella, Belevschi – Cerlincă, Stănescu, Acolatse, Kimbaloula – Sumanariu, Chalabi.

Partida s-a vrut o ultimă repetiție pentru Foresta înainte de duelul de sâmbătă, din campionat, programat în fieful liderului la zi al Ligii a 2-a, AFC Hermannstadt. De partea cealaltă, antrenorul Daniel Bălan a dorit să-și țină jucătorii în priză în perspectiva confruntării din etapa a 5-a a Ligii 3, cu AFC Odorheiu Secuiesc, când este vizată obținerea primul succes stagional.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 20 Sep. 2017, 15:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă