Foresta a remizat fără goluri în amicalul cu Bucovina Rădăuți. Sucevenii nu au impresionat în fața echipei de Liga 3

Marius ANGHEL 13 Sep. 2017, 13:28 Pregătiri, amicale
Foresta a remizat fără goluri în amicalul cu Bucovina Rădăuți.** Sucevenii nu au impresionat în fața echipei de Liga 3

În perspectiva meciului de sâmbătă, de pe Areni, cu CS Mioveni, conducerea Forestei a perfectat pentru ieri după-amiază un joc test, pe teren propriu, în compania singurei reprezentante a județului Suceava în eșalonul al treilea, Bucovina Rădăuți. Cu acest prilej antrenorii Nuno Pedro, Khalil Chakroun, Bogdan Tudoreanu și Marius Lup au dorit să-i vadă la lucru pe jucătorii din lot care au evoluat mai puțin până acum, dar și să opereze ultimele retușuri în contextul partidei cu Mioveniul, din etapa a 8-a a ligii secunde.

Întâlnirea dintre Foresta și Bucovina Rădăuți a fost una echilibrată și nu foarte spectaculoasă. Dacă trupa lui Daniel Bălan a venit cu lecția bine învățată, s-a apărat grupat încercând să acționeze pe contraatac ori de câte ori a avut ocazia, „galben-verzii” au arătat că mai au mult de lucru la relațiile de joc, întâmpinând mari probleme la construcție.

Cea mai mare ocazie de gol a meciului a aparținut oaspeților, în minutul 13, atunci când Stoian a lovit bara porții lui Began cu un șut înșelător, din colțul careului de 16 metri. Sucevenii au fost ceva mai activi pe faza ofensivă în mitanul secund, când au amenințat poarta adversă prin Kimbaloula și Movsesyan.

Foresta: Began – Secrier, Pappoe, Diallo, Belevschi – Cerlincă, Stănescu, Sumanariu, Acolatse – Coroamă, Kimbaloula. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Duceac, Masella, Movsesyan, Păvăluc, Belkacem, R. Bosânceanu, Onofraș, Renquin și portarul Ursachi.

Bucovina: Puianu – Alecsandru, Florescu, Vișinar, Antonesei – Macovei, I. Mihai, Jamilu, Ungurianu – Stoian, D. Ciobanu. Au mai jucat Vitu, Timiș, D. Bălan, Racocea și Tironeac.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Monitorul de Suceava
 

Marius ANGHEL 13 Sep. 2017, 13:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă