FK Csikszereda a pierdut amicalul disputat la Sfântu Gheorghe cu Sepsi OSK. Erdei a ratat un penalty. Suciu: „Avem o mulțime de informații despre jucători”

Marius ANGHEL 04 Sep. 2019, 19:09 Pregătiri, amicale

Cum în etapa trecută a Ligii 2 nu a jucat, deoarece meciul cu Petrolul a fost amânat pentru ca suprafața de joc de la stadionul „Ilie Oană” să fie protejată pentru întâlnirea dintre România și Malta, FK Csikszereda și-a programat în această săptămână un meci amical. Formația antrenată de Valentin Suciu s-a deplasat astăzi dimineață la Sfântu Gheorghe, acolo unde a întâlnit-o pe prim-divizionara Sepsi OSK.

Sepsi s-a impus cu 2-0 prin dubla lui Yasin Hamed, însă și ciucanii au avut posibilitatea să dea golul de onoare în minutele de final. Csikszereda a beneficiat de un penalty, însă Carlo Erdei nu l-a putut învinge pe Roland Niczuly de la punctul cu var.

„Am oferit aproape tuturor jucătorilor posibilitatea de a juca. Acesta a fost scopul nostru în acest amical. Avem o mulțime de informații despre jucători, care sper să fie utile în weekend și să îmi faciliteze decizia de a face echipa de start cu Farul. Prima repriză nu a mers bine și nu s-a dovedit așa cum îmi imaginasem și mă așteptasem. A doua repriză a fost echilibrată și au existat momente când am dominat jocul. Per ansamblu, a fost un meci de antrenament util, iar băieții au putut arăta în ce ritm se află. Atacurile noastre din a doua repriză au funcționat bine și sunt satisfăcut de asta”, a concluzionat Valentin Suciu după amicalul de la Sfântu Gheorghe, pe terenul echipei pe care a antrenat-o și a promovat-o din Liga a 3-a până în Liga 1.

FK Csikszereda, prima repriză: Ljuljanovic – Palmes, Berde, Mitra, Fodor – Csuros, Veres – Bara, Kalman, Barta – Bajko
FK Csikszereda, repriza a doua: Bordas – Palmes, Berde, Lalic, Majzik – Eder, Takacs – Julia, Erdei, Magyari (Antal 78) – Hodgyai

Pentru FK Csikszereda urmează meciul din campionat cu Farul, la Constanța, programat duminică, de la ora 13:30. Cu 4 puncte și un meci mai puțin disputat, echipa din Miercurea Ciuc se află pe locul 16 în clasamentul Ligii 2 după desfășurarea primelor cinci etape.

Foto: pagina de Facebook a suporterilor echipei Sepsi OSK

Marius ANGHEL 04 Sep. 2019, 19:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă