Firțulescu, o săptămână la primul club profesionist din lume. Din iarnă poate ajunge la Nottingham

Firțulescu, o săptămână la primul club profesionist din lume.** Din iarnă poate ajunge la Nottingham

Devenit jucător liber de contract după ce în returul sezonului trecut a evoluat la CSM Râmnicu Vâlcea, mijlocașul de bandă Dragoș Firțulescu s-a antrenat, timp de o săptămână, cu echipa Notts County, care activează în League Two, cea de-a patra ligă engleză. Antrenorul Ricardo Moniz l-a plăcut pe Firțulescu, pe care l-a botezat „Maradona” și pe care îl are în vizor pentru a îl transfera în iarnă.

Craioveanul a evoluat pentru echipa din Nottingham și într-un joc amical. „A fost o experiență interesantă să mă antrenez și să joc alături de jucători precum Allan Smith și Jon Stead. Revin joi la Vâlcea pentru a continua cu CSM până în iarnă. Am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului. Din iarnă sper să ajung în Anglia, unde sunt condiții excepționale, chiar și în eșaloanele inferioare. Au un stadion superb, de 20.000 de locuri” a spus Firțulescu.

Fotbalistul a fost cazat de clubul englez la un hotel de lux din Nottingham și a avut asigurate biletele de avion.

Trimiși ai clubului Notts County îl vor urmări, până în iarnă, pe Dragoș Firțulescu, la jocurile echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Notts este primul club profesionist de fotbal din lume, înființat în urmă cu 153 de ani.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă