Festival de goluri în ultimul amical. SCM Pitești a înscris de cinci ori

Mihai Andries 02 Mar. 2015, 12:22 Pregătiri, amicale
Festival de goluri în ultimul amical.** SCM Pitești a înscris de cinci ori

Fotbaliștii de la SCM Pitești au disputat, vi­neri, ultimul meci din perioada de pregătire. Echipa antrenată de Adrian Dulcea a întâlnit pe terenul sintetic al stadionului Nicolae Dobrin pe ocupanta locului 4 din divizia D Olt, Petrolul Potcoava. Confruntarea dintre cele două echipe a fost ultimul test pentru alb-violeți înainte de startul returului, care este programat vineri, când argeșenii vor întâlni acasă pe Sporting Roșiori.

SCM Pitești a reușit să se impună cu 5-0, la capătul unui meci dominat autoritar. Adrian Dulcea a folosit în această partidă toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție, în încercarea de a se edifica asupra unei formule cât mai bune la primul meci oficial. Piteștenii au deschis scorul după o jumătate de oră de joc, prin Neagu, care a transformat cu siguranță o lovitură de la 11 metri. După pauză, ar­geșenii au reușit desprinderea pe tabelă prin David, care l-a învins pe goal-keeperul oltenilor cu un șut din interiorul careului. Dalu a dus scorul la 3-0, în urma unei execuții cu capul, cu o jumătate de oră înainte de final.

Penultimul gol al întîlnirii a fost reușit de Naciu, care a reluat în plasă o centrare de pe stînga. Andrei David a închis tabela cu un sfert de oră înainte de final, cu un eurogol. Mijlocașul piteștean a șutat violent de la 20 m, iar mingea s-a dus direct în vinclul porții oaspeților. În afară de cele cinci goluri marcate, alb-violeții au avut și alte oportunități de a marca, și numai intervențiile portarului de la Potcoava au făcut ca scorul să nu ia proporții și mai mari.

În confruntarea de vineri, cu Petrolul Potcoava, antrenorul Adrian Dulcea nu l-a putut folosi pe atacantul Marius Albu. Acesta a urmărit meciul de pe margine, pentru că nu a putut intra din cauza unei accidentări suferite la antrenamente. Tehnicianul alb-violeților nu a vrut să riște pentru a-l avea apt la meciul de vineri din prima etapă a returului cu Sporting Roșiori.

SCM Pitești, I repriză: Vlăsceanu – Dima, Delcea, Marincău, Dumitrache, – Alexe, Neagu, Boboc, Popescu, David – Dalu.
SCM Pitești, a II -a repriză: Udeanu – Dima, Miulescu, Berceanu, Dumitrache – Marcu, Mihai Stancu, Boboc, Naciu, David – Dobra. Antrenor: Adrian Dulcea.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 02 Mar. 2015, 12:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă