Ferfelea: „Varga la Craiova este transferul iernii în fotbalul românesc”

Marius ANGHEL 13 Jan. 2014, 16:47 Pregătiri, amicale
Ferfelea:**

Mijlocașul Universității apreciază că venirea lui Varga în Bănie este cea mai importantă mutare a iernii în fotbalul din România.

Ferfelea spune că nu a fost nevoie de prea multă muncă de convingere pentru ca Dacian Varga să semneze cu Știința: „Din punctul meu de vedere este bine că au venit jucători precum Varga și Patriche, care ne vor ajuta să îndeplinim obiectivele impuse de club. Trebuie să o luăm pas cu pas, să câștigăm meciurile și după aceea avem destul timp să ne bucurăm. Pentru mine, Varga la Craiova este transferul acestei ierni în fotbalul românesc. Pe Varga nu l-am convins noi, s-a convins singur. Și patronii l-au convins. Aici este un proiect serios, nu este doar o bulă de aer. Este un proiect profesionist și cred că orice jucători de valoare și-ar dori să vină aici”.

Curelea: „Eram nerăbdător să mă văd cu băieții”

Golgheterul Universității din prima parte a sezonului spune că i-a lipsit fotbalul în ultima lună. Costin Curelea a spus: „Eram nerăbdător să mă văd cu băieții. Am mai ținut legătura prin telefon, dar este altceva acum când ne-am revăzut. Așteptăm să plecăm în cantonament și să-i dăm drumul la treabă. Am stat departe de teren o lună și a fost destul de greu”.

Atacantul Craiovei este încrezător că echipa va promova la finalul actualei stagiuni: „Este bine că au venit jucători de valoare și cu siguranță ne vor ajuta. Luptăm pentru promovare, pentru asta suntem aici. E prea devreme să vorbim de liga întâi, deocamdată avem multe meciuri de jucat, vom vedea la final ce va fi. Dar avem șanse foarte mari să accedem în prima divizie”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 13 Jan. 2014, 16:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă