Febra jocurilor de pregătire! Daniel Oprița își testează echipa în trei meciuri amicale programate în patru zile

Marius ANGHEL 05 Feb. 2019, 13:28 Pregătiri, amicale
Febra jocurilor de pregătire!** Daniel Oprița își testează echipa în trei meciuri amicale programate în patru zile

CS Mioveni are în față o săptămână grea, încărcată cu meciuri de pregătire. Galben-verzii antrenați de Daniel Oprița au programate nu mai puțin de trei amicale, de miercuri până sâmbătă, acestea fiind jocurile cu numerele 3, 4 și 5 din această iarnă.

Primul joc al acestei săptămâni va avea loc miercuri, de la ora 12:00, pe stadionul Orășenesc, adversară fiind Chindia Târgoviște, ocupante locului 5 în clasamentul Ligii a 2-a. De altfel, acesta este și cel mai puternic amical al acestei ierni, restul fiind contra unor echipe de Liga a 3-a sau a 4-a.

Apoi, joi, 6 februarie, tot de la ora 12:00, se va juca cu echipa U Craiova U19, partida fiind programată tot la Mioveni. Cel mai probabil, în cele două jocuri, având în vedere că se dispută după o zi pe alta, Daniel Oprița va folosi echipe diferite, dând astfel posibilitatea tuturor jucătorilor din lot să evolueze.

În fine, al treilea și ultimul amical al acestei săptămâni, va avea loc sâmbătă, tot de la 12:00 și tot pe teren propriu, contra liderului Seriei a 3-a din Liga 3, Turris Oltul Turnu Măgurele.

Până la finalul perioadei de pregătire, după cele trei amicale din această săptămână, CS Mioveni mai are programate alte două jocuri de verificare: miercuri, 13 februarie, acasă cu Astra II și sâmbătă, 16 februarie, cu Unirea Bascov. Ambii adversari sunt de Liga 3.

Până acum, galben-verzii au disputat, în această iarnă, două jocuri amicale și în ambele elevii lui Daniel Oprița au făcut instrucție cu adversarii: 9-0 cu AS Direct (goluri Rădescu – 2, Călin, Drugă, Coșreanu – 3, Kilyen, Ivan) și 10-0 cu Abatorul Slobozia (goluri Ayza, Boboc -2, Popescu, Rădescu, Coșereanu – 3, Kilyen, Năstăsie).

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 05 Feb. 2019, 13:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă