FCM Bacău, prima victorie din acest an

02 Feb. 2009, 15:51 Pregătiri, amicale
FCM Bacău, prima victorie din acest an

FCM Bacău a obținut prima victorie din acest an, 1-0 (1-0) împotriva echipei FC Panciu în amicalul jucat sîmbătă pe terenul din Moinești. Singurul gol al meciului a fost marcat de Spiridon (18), în urma unei lovituri de cap din mijlocul careului păncean. Chiar dacă a fost învinsă, echipa pănceană a dat o replică pe măsură băcăuanilor, eroul partidei fiind atacantul vrîncenilor Cătălin Costin, care a irosit două ocazii mari de gol, în situație de unu la unu cu portarul advers.

 

„Cel mai bun lucru este că nici un jucător nu s-a accidentat și toată lumea participă la antrenament. Cred că ăsta este primul cîștig. Cît despre joc nu pot spune decît că s-a observat o stare de oboseală, normală pentru această perioadă“, a spus antrenorul băcăuanilor, Gheorghe Poenaru.

 

„Meritam cel puțin un rezultat de egalitate, dar ratările ne-au privat de un rezultat bun. Am început partida cu cinci fundași, iar în repriza a doua am dat credit tinerilor, jucînd cu patru jucători de 16 ani“, ne-a declarat antrenorul principal al FC Panciu, Ionică Serea.

 

Miercuri, FCM Bacău va juca tot la Moinești cu Dunărea Galați, iar FC Panciu va evolua sîmbătă la Bacău împotriva colegei de serie Aerostar.

FCM Bacău – FC Panciu 1-0 (1-0)
A marcat: Spiridon ’18

FCM Bacău (antrenor Ghiță Poenaru): Manea – Dediu, Vajou, Spiridon, Carnariu – Doboș, Întuneric, R. Cojocaru, Boboc – Huiban, Cîmpeanu. După pauză au mai intrat Petrache, Bosancu, Taban, Patriche, Dobîrceanu, Ghiuș, Vraciu, Botezatu, Luncanu, Darie, Neagu.

FC Panciu (antrenori Ionică Serea și Dănuț Bolocan): Lazăr – Voinea, Parlac, E. Ștefan, Cioran, Cl. Mihai – Ungureanu, Bîra, Duțu – Dobrescu, Predoiu. Au mai jucat Aldea, Costin, Ionescu, Stoian, Chiorpec și Mocanu.

 

articol scris de GEORGE DUMITRU

02 Feb. 2009, 15:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă