FC Panciu „se adună” pe 16 ianuarie

Publicat: 06 Jan. 2012, 10:47 Actualizat: 06 Jan. 2012, 10:48 Pregătiri, amicale
FC Panciu „se adună”  pe 16 ianuarie

Echipa de fotbal FC Panciu a încheiat prima parte a turului ligii a III-a pe locul 4, la cinci puncte distanță de primul loc. „Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut în acest tur de campionat. Cu puțină atenție puteam avea o clasare mai bună. Mulțumim și factorilor de decizie din Panciu care sunt alături de echipa de fotbal”, le-a transmis jucătorilor săi antrenorul principal al echipei „dintre vii”, Ionică Serea.

Primul antrenament al FC Panciu în 2012 este programat pe 16 ianuarie, dată fixată de conducerea clubului. După două săptămâni de antrenamente zilnice pe Stadionul Orășenesc din Panciu, lotul formației păncene va efectua un stagiu de pregătire montan, cel mai probabil la Tg. Neamț, acolo unde există condiții excelente pentru cantonament. La nivelul lotului nu vor exista modificări majore. S-a renunțat la portarul Cernat, a fost transferat un alt goal-keeper, George Lazăr (vrâncean descoperit și format la CFT Juventus Focșani) și se încearcă completarea lotului cu alți doi jucători.

Unul din oamenii care pun suflet, dar și patimă în activitatea echipei de fotbal FC Panciu este primarul orașului, Ion Petre. Edilul-șef al Panciului are planuri mari pentru returul ligii a treia. Pentru a crea condiții cât mai bune de antrenament și performanță pentru fotbaliștii care reprezintă cu cinste orașul păncean în competițiile naționale, Primăria și Consiliul Local din Panciu s-au angajat într-un amplu proces de modernizare a Bazei Sportive. Ca orice club care se respectă, FC Panciu vrea să intre în categoria celor care vor să facă performanță. De săptămâna trecută, jucătorii echipei din Panciu au la dispoziție un bazin de refacere și saună, condiții de care fotbaliștii antrenați de Ionică Serea și Dănuț Bolocan aveau nevoie.

articol scris de George Dumitru

Publicat: 06 Jan. 2012, 10:47 Actualizat: 06 Jan. 2012, 10:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă